VLASE INTERNATIONAL a înstrăinat 24 autovehicule înainte de a intra în faliment. ABUZ DE ÎNCREDERE şi BANCRUTĂ FRAUDULOASĂ (document ataşat)

VLASE INTERNATIONAL SRL (CUI: 25876538), companie de transport care are/avea sediul social în comuna Gheorghe Lazăr din judeţul Ialomiţa şi este controlată de Gheorghe VLASE (foto), a intrat direct în faliment prin procedură simplificată, sentinţa fiind pronunţată de judecătorul sindic Camelia Tatiana DUŢĂ de la Tribunalul Ialomiţa pe data de 17 mai 2018 – Dosarul nr.704/98/2018.

Debitoarea VLASE INTERNATIONAL SRL a precizat în cererea introductivă că „nu a efectuat transferuri patrimoniale în ultimele 6 luni şi nici plăţi în favoarea unor creditori prin defavorizarea altora, iar salariile angajaţilor nu au fost achitate pentru luna aprilie 2018″.GHINION! S-a schimbat lichidatorul judiciar între timp, iar practicianul care se ocupă acum de falimentul VLASE INTERNATIONAL SRL vine cu nişte acuzaţii grave, cum ar fi:

Debitoarea a instrăinat în perioada suspectă un număr de 24 autovehicule către o societate din grup, respectiv către VLASE COMERCIAL COMPLEX

Şi concluzia:

Lichidatorul judiciar va formula cereri pentru anularea transferurilor patrimoniale şi va formula plângere penală pentru săvârşirea infracţiunilor de ABUZ DE ÎNCREDERE PRIN FRAUDAREA CREDITORILOR, faptă penală prevăzută şi sanctionată de art.239 din Codul Penal şi BANCRUTĂ FRAUDULOASĂ, fapta penală prevazută şi sancţionată de art.241 din Codul Penal.

Actualul lichidator judiciar îl acuză pe fostul practician, CC INSOL SPRL FILIALA CĂLĂRAŞI, că minte cu neruşinare. Ceea ce e adevărat.

Detalii despre infracţiunile constatate de noul lichidator judiciar HM EXPERT IPURL (Mihaele HAMZA) le găsiţi AICI. (sursa foto: elldor.info)

DOCUMENT ATAŞAT:
VLASE INTERNATIONAL SRL – Completare la raport privind cauzele şi împrejurarile care au dus la insolvenţă