WOW! O persoană fizică a cerut insolvenţa KRUK ROMÂNIA… după ce s-a luptat doi ani şi jumătate ca să demonstreze că a fost supusă unei executări silite abuzive

Pe data de 9 februarie 2023, Tribunalul Bucureşti a înregistrat o cerere de deschidere a procedurii de insolvenţă împotriva KRUK ROMÂNIA SRL (CUI/CIF: 21114156)… depusă de o persoană fizicăDosarul nr.4082/3/2023.

M-am gândit că registratura instanţei a încurcat părţile, dar NU! Chiar există o persoană fizică (Costel Marian PĂUN) care a solicitat aplicarea Legii 85/2014… după ce a câştigat o bătălie „crâncenă” cu această firmă de recuperatori („rackeţi cu gulere albe”, cum le spun unii).

Mai exact, Costel Marian PĂUN a contestat o executare silită în luna mai 2019, atunci intimat fiind INVESTCAPITAL LTD. Pentru că despre celeritate nu se poate vorbi în cazul proceselor din „fascinanta şi eterna Românie”, o soluţie definitivă (irevocabilă) a fost pronunţată abia pe 19 decembrie 2022, când parte în proces devenise KRUK ROMÂNIA SRL – Dosarul nr.6463/1748/2019*.

Instanţa a constatat „perimată executarea silită efectuată în dosarul de executare nr.81/2013 al BEJ Dumitru Cristian-Florin” şi a anulat „toate actele şi formele de executare silită”.

E greu de crezut că debitoarea KRUK ROMÂNIA SRL nu îşi va achita datoria şi se va declanşa procedura de insolvenţă. Dar nu asta este important, ci trebuie remarcată lupta dusă de Costel Marian PĂUN pentru respectarea drepturilor. Păcat că nu a solicitat şi daune moraledar poate nu e târziu!