Au fost prelungite termenele la insolvenţa ROMCONSTRUCT HOLDING GRUP; cererile de creanţe se mai pot depune până pe 1 septembrie 2017

După ce vreo două luni şi-a bătut joc de insolvenţa ROMCONSTRUCT HOLDING GRUP SA Bucureşti (CUI: 13763365) şi de administratorul judiciar provizoriu AA TOTAL INSOLVENCY SPRL (Ioan NISTOR MANDACHE), Tribunalul Bucureşti, prin judecătorul sindic Roxana NEDELEA, a dispus prelungirea termenelor din Dosarul nr.11916/3/2016, urmare a unei cereri disperate a practicianului în insolvenţă – detalii AICI.

Astfel, noul termen limită pentru înregistrarea cererilor de admitere a creanţelor este 1 septembrie 2017, iar prima ledinţă a Adunării Creditorilor a fost reprogramată pe 20 septembrie 2017 (ora şi locul urmează să fie comunicate de AA TOTAL INSOLVENCY SPRL).

Totodată, trebuie remarcat şi faptul că instanţa a catadicsit să publice în BPI senţinţa de deschidere a procedurii generale de insolvenţă împotriva ROMCONSTRUCT HOLDING GRUP SA Bucureşti, cea mai importantă firmă din portofoliul defunctului Vasile TURCU (foto).

Decizia instanţei de a prelungi termenele procedurii a fost emisă pe 22 august 2017. Până în prezent, Ioan NISTOR MANDACHE nu a publicat în BPI o notificare sau un anunţ prin care să informeze şi creditorii despre această modificare. Probabil o va face după 1 septembrie, când nu mai contează… (sursa foto: ampress.ro)

DOCUMENT ATAŞAT:
ROMCONSTRUCT HOLDING GRUP SA – sentinţa de deschidere a procedurii de insolvenţă

CITIŢI ŞI:
Justiţie, nu glumă! Administratorul judiciar nu are acces la Dosarul de insolvenţă ROMCONSTRUCT

Masa credală de 32 milioane lei la prima insolvenţă din portofoliul defunctului VASILE TURCU; şi a treia firmă din Grupul ROMCONSTRUCT a solicitat protecţia Legii 85/2014