BILLA-w
Zilele trecute s-a anunţat că BILLA a fost preluată de CARREFOUR… teoretic pentru 90 milioane de euro (AICI o apreciere total incorectă, după părerea mea)
Eu nu cred în această sumă cu scuzele de rigoare pentru cine a scris prostia asta)

Printr-un concurs de împrejurări, am aflat că fosta BILLA ROMANIA SRL (CUI: 9657315) se va numi COLUMBUS OPERAŢIONALSRL  şi m-am gândit să mă laud cu asta… pentru că prietenul Google nu spune că altcineva ar fi semnalat această schimbare înaintea mea!
BILLA--15-ani-(2015)

Incerc să dovedesc chestia asta (schimbare de nume… si de brand), chiar dacă mă tem că o să uitaţi să mă citaţi!

Totuşi, pentru cei care mai ştiu “cu ce se mănâncă” onestitatea:
un link concludent: BILLA-COLUMBUS

şi o altfel de dovadă, tot concludentă (pentru cunoscători, desigur):
COLUMBUS---BILLA

 

28 Iulie 2016

1 Opinie până acum.

  1. Malinel says:

    Cine or fi Columbus asta dar ceva este in neregula. Desi Columbus a schimbat reteaua de terminale la casele de marcat, situatia este ILEGALA: la raft produsul are un pret si la casa ti se spune ca ,,NU INTRA PE CASA” . Un prim caz : una punga spanac Bio, nu avea pret la casa dar o casiera a ,,potrivit” un pret care intra pe casa si astfel ca spanacul a primit pret , sa zicem de bomboane mai scumpe. Azi , 11-03-2017 , alt caz: produsul ,,fructoza” SLY cu pret 9, 89 lei ,,NU A INTRAT PE CASA” si eu ca si client nu am fost de acord sa merg in magazin si sa caut un produs cu acelasi pret 9,89 lei si atunci la casa mi s- a dat cash diferenta pana la 10, 99 cat era pretul pe casa. Si pentru a se putea descarca pentru diferenta cash mi- a fost oprit bonul de casa. Speta s- a petrecut la unitatea BILLA din bd. Ferdinand nr. 131-C1 . CEVA NU ESTE IN REGULA, iar ANAF anunta cu trambite si fanfare ca va dontrola la sange comerciantii, mai ales marile lanturi de magazine. Atentie ! Si la la MegaImage se practica mici smecherii: la produsul ,,ciocanele de pui” preparate in magazin si la fel pretul ,,nu intra pe casa” DEJA ESTE O METODA DE FACE ILEGALITATI. ALOOOOOOOO!!!!!!ANAF- ule !!!!!!!!

Spune-ți opinia