A fost închis dosarul de insolvenţă B1 TV… şi a fost deschis altul, la cererea creditorului-asociat Gheorghe Constantin PĂUNESCU, cu termen de judecată la finalul lunii martie 2022

Pe data de 22 decembrie 2022, SUPERVIZOR.ro a anunţat că «B1 TV CHANNEL SRL Bucureşti (CUI/CIF: 27759259), firma care deţine licenţa pentru postul de televiziune B1, a depus (pe data de 21 decembrie 2022) o cerere de intrare în insolvenţă, demers care a dus la constituirea Dosarului nr.35923/3/2022» – AICI.

A doua zi, televiziunea a publicat un comunicat prin care susţinea că „cererea de intrare în insolvenţă a fost depusă fraudulos de reprezentantul unuia dintre asociaţii societăţii B1 TV CHANNEL SRL, care a folosit în mod fals o presupusă calitate de administrator” – AICI.

Astăzi, 18 ianuarie 2023, a fost programat primul termen de judecată în Dosarul nr.35923/3/2022, iar soluţia instanţei a fost următoarea:

  • Admite excepţia lipsei calităţii de reprezentant legal. Anulează acţiunea ca introdusă de o persoană fără calitate de reprezentant legal.
  • Dispune înregistrarea cererii formulată de către PĂUNESCU Gheorghe Constantin având ca obiect deschiderea procedurii insolvenţei împotriva societăţii debitoare B1 TV CHANNEL SRL şi formarea unui dosar distinct, în care acordă termen la data de 29.03.2022, şedinţă publică, ora 12:00, cu citarea părţilor, debitoarea cu copie cerere şi înscrisuri şi cu menţiunea fie să conteste, fie să recunoască existenţa stării de insolvenţă print-o contestaţie ce va fi depusă la dosar în termen de 10 zile de la primirea cererii şi cu menţiunea că este obligată să depună întâmpinare în termen de 15 zile de la comunicarea cererii, sub sancţiunea decăderii.

Înfiinţată în noiembrie 2010, societatea B1 TV CHANNEL SRL îi are ca asociaţi pe Sorin OANCEA şi Gheorghe Constantin PĂUNESCU, iar la ora actuală se desfăşoară un război juridic între cei doi. Soluţia de astăzi a instanţei arată că „lupta” continuă! (sursa foto: facebook.com/BunaRomaniaoficial)