Ciudăţenii peste ciudăţenii la DIPLO CARE („Nevasta Mofturoasă”): Datoriile se ridică la 7,3 milioane lei… peste 90% către persoane fizice, printre care şi 10 cupluri! Patroana MORUZI (soţia „condamnatului” IEKEL) este înscrisă la masa credală cu 1,64 milioane lei (document ataşat)

Înfiinţată în decembrie 2018 de către Ioana-Cristina MORUZI (foto), societatea DIPLO CARE SRL Iaşi (CUI/CIF: 40307757) a intrat în insolvenţă pe data de 8 noiembrie 2022, la cererea creditorilor Adelina Loredana MASGRAS şi Daniel Cătălin MASGRAS – detalii AICI.

Ciudăţeniile semnalate la deschiderea procedurii par a fi „pistol cu apă” pe lângă cele din tabelul preliminar al creditorilor, document care prezintă o masă credală acceptată din prima de 7.318.090,56 lei… peste 90% din această sumă provenind din creanţe ale unor persoane fizice.

Ţinând cont de faptul că nu vorbim de creanţe salariale, cele peste 4 milioane de lei revendicate de diverse persoane fizice (cupluri, în mai multe cazuri) ridică mari semne de întrebare. Ca să nu mai spunem de suma de 1,64 milioane lei cu care MORUZI, la cei 32 de ani ai ei, ar fi împrumutat societatea.

Întrucât intenţionez să sesizez Fiscul – care nu s-a deranjat să trimită punct de vedere la Adunarea Creditorilor -, dar şi alte instituţii… mă rezum la a ataşa tabelul menţionat.

Conform site-ului nevastamofturoasa.ro, DIPLO CARE SRL prepară „mâncare autentică moldovenească”… livrată clienţilor doar la domiciliu (catering), iar patroana din acte este soţia lui Andrei Cristian IEKEL, persoană găsită vinovată pentru falimentul MARCO REALI JUNIOR SRL Iaşi (CUI/CIF: 29252235)… cu o sentinţă de atragere a răspunderii personale „în valoare” de 3,67 milioane lei – detalii AICI. (sursa foto: facebook.com/moruzi.cristina)

DOCUMENT ATAȘAT:
DIPLO CARE SRL – Tabel preliminar al creditorilor

CITIŢI ŞI:
DIPLO CARE: Insolvenţă la „Nevasta Mofturoasă”; firma deţinută în acte de MORUZI (soţia „condamnatului” IEKEL) a împrumutat 400.000 lei de la MASGRAS… bani care nu apar în raportările financiare; cu doar doi angajaţi, societatea ieşeană a produs şi vândut mâncare de 2,75 milioane lei… inclusiv unor unităţi de învăţământ (document ataşat)

Înainte ca firma să treacă la faliment, Andrei Cristian IEKEL a fost „condamnat” să plătească datoriile MARCO REALI JUNIOR… de 3,67 milioane lei