A fost „pasată” autorizaţia dubioasă de la Restaurantul FAMILIAL? Instanţa a pronunţat o amânare în dosarul de anulare a autorizaţiei… şi vorbeşte de „actualul beneficiar”

Pe 27 august 2020, la Tribunalul Iaşi a fost înregistrat Dosarul nr.4027/99/2020, ce are ca obiect „anulare act administrativ autorizaţie de construire” şi vizează pârâţii Primarul Municipilui Iaşi şi FAMILIAL RESTAURANT SA (CUI/CIF: 7585972) – societate RADIATĂ pe 14 august 2020, reclamant fiind Prefectul Judeţului Iaşi.

Solicitarea prefectului a venit (în principal ca urmare a sesizării transmise de SUPERVIZOR.ro) cu mare întârziere şi spuneam în august 2020 că «îmi place să cred că prefectul nu a tărăgănat acţiunea în instanţă pentru a permite patronilor MACOVEI şi HITRUC (fiul „semi-pedofilului” şi neam cu primarul CHIRICA) să mute proiectul (şi autorizaţia) pe o altă firmă» – AICI.

Ieri, 25 noiembrie 2020, a fost programat primul termen de judecată în acest dosar, iar instanţa a pronunţat o amânare „pentru ca pârâtul Primarul Municipiului Iaşi să facă verificări cu privire la actualul beneficiar al autorizaţiei de construire a cărei anulare se solicită în vederea discutării cererii de introducere a acestuia în cauză în temeiul art.16 ind.1 din Legea 554/2004″.

Din această „soluţie pe scurt” de pe portalul instanţelor de judecată se înţelege că autorizaţia a fost „pasată”, că ar exista un alt beneficiar… şi chiar sunt curios să văd cum a fost transferată în condiţiile în care FAMILIAL RESTAURANT SA a intrat în procedura de lichidare în urmă cu mai bine de un an (era în lichidare când a primit autorizaţia!), iar în luna august a acestui an a fost radiată!

Următorul termen de judecată în Dosarul de „anulare act administrativ autorizaţie de construire” nr.4027/99/2020 este programat pe 13 ianuarie 2020… şi poate până atunci se apucă şi procurorii de treabă!

CITIŢI ŞI:
Alo, Prefectura Iaşi?! Firma cu autorizaţia dubioasă de la Restaurantul FAMILIAL a fost RADIATĂ… dar lucrările continuă