Ai de luat bani de la firmele DUNA STEEL? Nasol! Au intrat în insolvenţă; PUTORILE de la Tribunalul Timiş au zis doar că se „deschide procedura”!

Am anunţat pe 17 ianuarie 2019 că societăţile DUNA STEEL COMPANY SRL Timişoara (CUI/CIF: 31156329) şi DUNA STEEL SERVICE CENTER SRL Timişoara (CUI/CIF: 33808372) şi-au cerut insolvenţa. Am considerat că e o informaţie de interes pentru partenerii de afaceri ai acestor companii, în condiţiile în care DUNA STEEL COMPANY SRL Timişoara a raportat pentru anul 2017 o cifră de afaceri de 101 milioane lei.

Dacă sunteţi parteneri de afaceri pentru DUNA STEEL COMPANY SRL sau pentru DUNA STEEL SERVICE CENTER SRL şi vă imaginaţi că Tribunalul Timiş s-a gândit la Dumneavoastră… sunteţi nişte fraieri!

Cele două firme au intrat sub incidenţa Legii 85/2014, adică în insolvenţă… sau poate direct în faliment.

NU, nu interesează pe nimeni de la Tribunalul Timiş, instituţie condusă de Adriana STOICESCU, dacă tu ai fost ţepuit de aceste două firme.

Pe portalul instanţelor de judecată a fost publicată doar următoarea menţiune:
Deschide procedura

AICI

Şi AICI

Care procedură? De insolvenţă sau de faliment? Cine e administrator/lichidator judiciar? Care sunt termenele procedurii?

Le doare în cur pe PUTORILE care ar trebui să publice aceste informaţii pe portal.just.ro că tu nu ştii ce trebuie să faci pentru ca măcar să te înscrii la masa credală. O doare în cur pe şefa Tribunalului, judecătoarea Adriana STOICESCU, că tu ai pierdut o grămadă de bani şi legea te obligă să te înscrii la masa credală! La care masă credală să te înscrii, din moment ce tu nu ai habar cine e administrator judiciar sau care e termenul limită?!

Şi Banatul e fruncea, nu?!