Ajutaţi o companie naţională… cu o ofertă de preţ!

Săptămânal primesc două-trei mail-uri care nu sunt adresate site-ului SUPERVIZOR.ro, ci unor firme despre care s-a scris pe site. De obicei, răspund expeditorilor, atrăgându-le atenţia că au greşit destinatarul. Şi astăzi am primit un astfel de mesaj (care ar fi trebuit să ajungă la o firmă de construcţii aflată în insolvenţă din 2015)  şi am decis să îl fac public din două motive:

  • nu conţine informaţii cu caracter confidenţial sau secret
  • se referă la o procedură de achiziţie publică şi nu ar trebui să beneficieze de acest anunţ doar unii destinatari

Mesajul (cu antet, cu ştampile şi semnături în forma originală) spune aşa:

În vederea întocmirii docurnentaţiei pentru aprobarea Regulamentului Tehnic de Exploatare Feroviară a Liniilor Ferate Industriale (LFI) aflate în subunităţi de pe raza SNTFM „CFR Marfă” SA – Centrului Zonal Marfă BRAŞOV (Depoul Târgu Mureş, Remiza Teiuş, Punctul de indumare Deda, Punctul de Îndrumare Sighişoara, Post Revizie Vagoane Sibiu, Terminalul Braşov Triaş, Terminalul Sibiu, Terminalul Târgu Mureş Sud, Punct Revizie Vagoane Târgu Mureş, Terminalul Mediaş, Remiza Războieni, Terminalul Sfântu Gheorghe) vă rugăm să ne transmiteti oferta dumneavoastră de preţ atât pentru întocmirea planurilor de situaţie şi profilul in lung al fiecărei linii ferate industriale cât şi pentru întocmirea documentaţiei necesare pentru aprobarea RTE şi obtinerea Autorizaţiei de Exploatare a LFI.
Lungimile fiecărei linii ferate industriale sunt între 450 m şi 3800 m cumulându-se cca 19000 metri liniari.
Vă rugăm ca oferta dumneavoastră să fie transmisă în Lei/metru liniar ofertă care nu va cuprinde taxele şi tarifele pentru avizarea documentaţiilor de către CNCF CFR SA sau AFER.

Solicitarea este asumată de SNTFM „CFR Marfă” SA – Sucursala TRANSILVANIA, Centrul Zonal de Marfă BRAŞOV, iar ca numere de contact:
Tel/Fax: 0372841746; Tel CFR: 95/134003.

Sper să nu ajungă şi ofertele de preţ tot la mine! (sursa foto: cfrmarfa.com)

NOTĂ:
Dacă aţi găsit informaţii utile în acest articol, gândiţi-vă că s-ar putea să fie de interes şi pentru prietenii Dumneavoastră!
Pentru informaţii despre orice altă insolvenţă/faliment din România, expediaţi cu încredere un email la adresa de contact