ALEXANDRU LIVIU CAZACU a mutat ţepele pe firma TRABAG VEST. Tribunalul Timiş a respins cererea de atragere a răspunderii personale în cazul falimentului A&A CAZACU GROUP!

La finalul lunii mai 2017, am atras atenţia despre apariţia unui „ţepar mic, dar cu potenţial”, pe nume Alexandru Liviu CAZACU, şi spuneam atunci că „unii ajung ţepari mari (la tunuri de milioane) tocmai pentru că nu li se dă în bot când sunt mici” – detalii AICI.

Firma prin care CAZACU a tras primele ţepe s-a numit A&A CAZACU GROUP SRL-D (CUI/CIF: 34895571) şi avea sediul social în satul Alioş, comuna Maşloc, nr.378, judetul Timiş, adică exact adresa de domiciliu a acestui întreprinzător debutant (la vremea respectivă).

Între timp, A&A CAZACU GROUP SRL-D a fost radiată, după ce a trecut prin procedura de faliment, şi culmea e că Tribunalul Timiş a respins cererea de atragere a răspunderii patrimoniale, formulată de lichidatorul judiciar C.I.I. BRADU NICOLETA-DORINA împotriva fostului administrator Alexandru Liviu CAZACU! Această sentinţă a fost pronunţată pe 18 septembrie 2018 şi nu a fost publicată în BPI, ceea ce înseamnă că încă este în termenul de apel… dar e greu de crezut că lichidatorul judiciar va ataca decizia primei instanţe – Dosar nr.1052/30/2017/a1.

Pe baza sesizărilor primite de la cititorii SUPERVIZOR.ro, am semnalat faptul că Alexandru Liviu CAZACU şi-a mutat/extins ţepele pe SIG DROMUS CONSTRUCT SRL-D Alioş (CUI/CIF: 36157481) şi PROMT-CONSTRUZIONI TIMIŞOARA SRL Alioş (CUI/CIF: 37778703), firme oficial controlate de Elena Alina STOICA, respectiv Maria CAZACU. Am scris AICI, nu mai insist acum.

În ceea ce priveşte aceste două societăţi, trebuie reţinut că la ora actuală sunt în funcţiune, ceea ce înseamnă că pot trage ţepe în continuare. Pe portalul instanţelor de judecată existe mai multe procese intentate de creditori acestor două debitoare, dar nu a fost depusă nicio cerere de insolvenţă… probabil pentru că Alexandru Liviu CAZACU a rămas „un găinar”, iar ţepele lui nu depăşesc pragul cerut de Legea 85/2014 (40.000 lei).

CAZACU îşi schimbă firma, dar năravul ba!

În martie 2018, Alexandru Liviu CAZACU şi Elena Alina STOICA înfiinţează o nouă firmă – TRABAG VEST SRL (CUI/CIF: 39044169), cu sediul social în satul Dumbraviţa, comuna Dumbraviţa, DJ 691, fosta Fermă Avicolă nr.10, poziţia A5/1-etaj, judeţul Timiş. Desigur, oboectul principal de activitate este din zona construcţiilor. Elena Alina STOICA este patroana de la SIG DROMUS CONSTRUCT SRL-D şi… figurează cu domiciliul în satul Măru Roşu din judeţul Mehedinţi. Ea deţine 20% din TRABAG VEST SRL, dar atribuţii de administrator are doar Alexandru Liviu CAZACU.

Această nouă societate a lui CAZACU a fost dată deja în judecată, de creditoarea B.N.BUSINESS SRL Arad (CUI/CIF: 10933694), o firmă de birotică şi papetărie cu afaceri de peste 10 milioane euro (în 2017)!

Cu siguranţă că nu este vorba de un accident, aspect confirmat şi de o sesizare primită chiar ieri de la un cititor care a încheiat un contract cu TRABAG VEST SRL (semnat de CAZACU), a plătit o sumă de bani pentru efectuarea unor lucrări… şi acum nu mai răspunde nimeni la telefon!

Ţinând cont de cele scrise mai sus… grijă mare la TRABAG VEST SRL şi la orice afacere pe care intenţionaţi să o încheiaţi cu firmele controlate oficial sau prin interpuşi de ţeparul Alexandru Liviu CAZACU!

NOTĂ:
Dacă deţineţi fotografii sau alte informaţii despre acest individ, le puteţi expedia pe adresa spv@supervizor.ro. Mulţumesc!

CITIŢI ŞI:
Atenţie la firmele cu sediul social… acasă la CAZACU! Una este în insolvenţă, alta testează biletele la ordin fără acoperire, iar a treia abia a fost înfiinţată