ALMADA NEW CONCEPT: La mai bine de 4 luni de la publicarea tabelului definitiv, BELCIU INSOLVENCY s-a deranjat să propună trecerea la faliment; Fiscul a depus cerere de atragere a răspunderii împotriva patronului Daniel GABURĂ… individ care încearcă să arunce vina pe o contabilă

Înfiinţată în martie 2014 (ca SRL-D), societatea ALMADA NEW CONCEPT SRL Bucureşti (CUI/CIF: 32907980) s-a ocupat de „comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet”, în principal prin magazinul online quick-shop.ro.

Firma deţinută şi administrată de Daniel GABURĂ (foto) a intrat în insolvenţă pe data de 21 iulie 2022, pe baza afirmaţiei că nu dispune de fonduri băneşti „pentru plata datoriilor certe, lichide şi exigibile în cuantum de 328.242,2 lei şi nu are potenţial de revenire” – Dosar nr. 5594/3/2022/*. La masa credală s-au înscris doar Fiscul – 398.540 lei şi DGITL Sector 3 – 65,28 lei.

Numit la propunerea debitoarei, administratorul judiciar provizoriu BELCIU INSOLVENCY SPRL (Magdalena Mădălina JAMBORI)… NU a fost confirmat în funcţie de Adunarea Creditorilor (de Fisc, mai exact), dar nici nu a fost înlocuit cu altcineva, şi „îşi face de cap”!

Astfel, a prezentat cu mare întârziere „Raport privind cauzele şi împrejurarile care au dus la apariţia stării de insolvenţă”, iar în acel document se încearcă învinuirea unei contabile, împotriva căreia AR FI FOST DEPUSĂ o plângere penală – detalii AICI.

Deşi a publicat tabelul definitiv pe 18 octombrie 2022 şi după 30 de zile ar fi trebuit să decidă cum va fi continuată procedura, administratorul judiciar a propus abia acum (după 4 luni) trecerea la faliment.

Între timp, Fiscul a depus cerere de atragere a răspunderii personale/patrimoniale împotriva lui Daniel GABURĂ, demers care a dus la constituirea Dosarului nr.5594/3/2022*/a1, pentru care Tribunalul Bucureşti a programat un prim termen de judecată pe 16 martie 2023.

Iniţial, portalul instanţelor menţiona (la părţi) doar BELCIU INSOLVENCY SPRL, lăsând impresia că acţiunea ar fi fost formulată de lichidatorul judiciar provizoriu – dovada AICI.

Urmare a intervenţiei SUPERVIZOR.ro, instanţa a completat informaţiile referitoare la dosar, precizând că AFP Sector 3 este reclamantul, iar Daniel GABURĂpârâtul.

După cum am precizat şi în articolele anterioare, afacerea de comerţ online a fost transferată pe FLY STORE SRL Bucureşti (CUI/CIF: 34116841), societate deţinută şi administrată de Alina-Elena GABURĂ (fostă CHIRIŢĂ, foto)… numai că, între timp, s-a renunţat la magazinul propriu quick-shop.ro.

FLY STORE SRL vinde prin intermediul unor aşa-zise platforme de comerţ online, cum e aceasta, şi de peste tot lipsesc menţiuni obligatorii despre produse. De exemplu, nu se spune nicăieri unde sunt fabricate minunăţiile vândute de alde GABURĂ… şi tare mă tem că sunt importate ilegal din China! (sursa foto: facebook.com/gabura.daniel)

CITIŢI ŞI:
ALMADA NEW CONCEPT: Societatea lui Daniel GABURĂ nu a declarat şi nu a plătit TVA pentru vânzări de 4,11 milioane lei, iar vinovată a fost găsită contabila Cornelia STAN… care a lucrat „la negru” vreo 5 luni! Afacerea quick-shop.ro a fost mutată pe FLY STORE, firmă deţinută de Alina-Elena GABURĂ (document ataşat)