Aşa DA! Un lichidator judiciar a formulat plângere penală împotriva patronilor care nu au furnizat documentele solicitate

În multe dosare de insolvenţă/faliment, administratorii/lichidatorii judiciari constată nereguli grave ale foştilor administratori ai debitoarei şi – deşi spun în rapoartele de activitate că există motive pentru sesizarea organelor de cercetare penală – nu fac nimic. În unele cazuri nu depun nici măcar cerere de atragere a răspunderii (în cadrul procedurii)!

Totuşi, mai există şi practicieni care îşi fac treaba până la capăt, iar un astfel de exemplu este al lichidatorului ACSIS SOLV IPURL (Mihnea-Alexandru DUMITRACHE) în cazul falimentului S.A. BRAVO GRUP SRL Bucureşti (CUI/CIF: 14919811) – Dosar nr. 65377/3/2011.

Conform celui mai recent raport de activitate, pentru că nu a primit documentele solicitate, ACSIS SOLV IPURL a formulat plângere penală împotriva asociaţilor Adrian, Cristian şi Maria BÎRNEAŢĂ «pentru săvârşirea infracţiunii de bancrută frauduloasă», demers în urma căruia a fost constituit dosarul penal nr.1676/P/2020.

Poate se inspiră din acest caz şi BNS INSOLVENCY IPURL (Nicoleta Sofia BERNEANU)… pentru ţeapa/falimentul GRUPOHOMAN SRL Bucureşti (CUI: 24353808) !