Bătaia de joc la adresa ţepuiţilor OMNIA TURISM continuă! A expirat termenul de înscriere la masa credală şi administratorul judiciar nu a publicat notificarea privind deschiderea procedurii

OMNIA TURISM a intrat în insolvenţă pe 16 iulie 2018… dosarul fiind deschis pe 24.10.2017 (AICI)

Practicianul desemnat iniţial de instanţă şi-a băgat picioarele în decizia instanţei… pentru că legea îi permite (detalii AICI). Pentru că Legea 85/2014 (a insolvenţei) este creaţia UNPIR, organizaţie care apără interesele rechinilor din zona insolvenţelor.

A fost numit un alt administrator judiciar provizoriu – AA TOTAL INSOLVENCY IPURL. E vorba de un tip pe nume Ioan NISTOR MANDACHE.

A trecut mai bine de o lună de la această numire. Nu a publicat nimic în BPI. Nu a zis dacă acceptă sau refuză numirea. I se rupe de decizia instanţei… şi de cei afectaţi!

Între timp, acest practician a fost numit lichidator judiciar în cazul falimentului BAVARIA TOUR (detalii AICI).

Îl doare în cur pe NISTOR MANDACHE de insolvenţa OMNIA TURISM. Şi asta pentru că e susţinut de nişte prevederi neclare ale Legii insolvenţei (de genul „poate”) şi pentru că ştie că nu va fi sancţionat de nimeni.

Şi dacă cei ţepuiţi de OMNIA TURISM se aşteaptă la vreo susţinere de la Ioan NISTOR MANDACHE, le pot spune că nu au nicio şansă: Dovada AICI. El e cel care a scos nevinovată KARA TRAVEL, agenţie care a tras o ţeapă de vreo 4 milioane de euro.