BRD-GSG s-a săturat de PERLA CIUCAŞULUI

Apa de izvor PERLA CIUCAŞULUI este de o puritate deosebită şi cu un conţinut redus de sare, aducând un plus de sănătate şi vigoare celor care o consumă„, ne spune AGUAPUR SRL Acriş (CUI: 12039357), societatea care captează, procesează şi îmbuteliază această „licoare”. Nu este clar dacă toţi consumatorii de PERLA CIUCAŞULUI s-au însănătoşit sau efectele terapeutice anunţate nu s-au confirmat, dar cert este că vânzările au scăzut în perioada 2010-2015, iar datoriile s-au menţinut la un nivel ridicat, ceea ce a condus la un blocaj financiar.

La finalul anului trecut, BRD-GSG a ajuns la concluzia că nu mai poate tolera restanţele societăţii braşovene şi a solicitat deschiderea procedurii de insolvenţă, cerere admisă de Tribunalul Braşov pe 13 februarie 2017 (Dosarul nr.5458/62/2016). În funcţia de administrator judiciar provizoriu a fost desemnat practicianul INFO-DIP INSOLVENCY SPRL (Viorica MUNTEANU), decizie care a nemulţumit creditorul BRD-GSG din moment ce a atacat-o cu apel!

Termenul limită de înscriere la masa credală este 29 martie 2017, iar prima şedinţă a Adunării Creditorilor urmează să se desfăşoare pe 21 aprilie 2017, ora 14:00, la sediul administratorului judiciar.

AGUAPUR SRL a fost înfiinţată în august 1999, dar „a început să mişte” din 2002, amuzantă (sau, mai degrabă, „de râs”) fiind menţiunea de pe site-ul propriu: „Istoricul firmei – Aceste informatii se afla in lucru si vor fi afisate cat mai curand posibil„. Firma este deţinută de Maria POPICA (58 de ani), Vasile Daniel STROIE (57 de ani) şi George Iulian TĂNASE (53 de ani). Toţi trei au avut atribuţii de administrator. După deschiderea procedurii de insolvenţă, administrator special a fost numită Maria POPICA.

Următorul termen de judecată în Dosarul de insolvenţă nr.5458/62/2016, al debitoarei AGUAPUR SRL, este programat pe 15 mai 2017. (sursa foto: aguapur.ro)

NOTĂ:
Dacă aţi găsit informaţii utile în acest articol, gândiţi-vă că s-ar putea să fie de interes şi pentru prietenii Dumneavoastră!
Pentru informaţii despre orice altă insolvenţă/faliment din România, expediaţi cu încredere un email la adresa de contact