BUCHAREST FILM STUDIOS a intrat în insolvenţă; care sunt termenele procedurii (documente ataşate)

0

În urmă cu aproximativ doi ani şi jumătate, opinia publică era anunţată că „după un amplu şi complex proces de rebranding, «Studiourile MediaPro» devin «Bucharest Film Studios». Cu o identitate vizuală nouă, un logo sugestiv şi pasiunea de a găsi cele mai bune soluţii pentru fiecare proiect, «Bucharest Film Studios» păstrează toate resursele şi serviciile cu care întreaga piaţă de profil a fost obişnuită de mai bine de 60 ani” (aici).

Ceea ce s-a reţinut atunci a fost că noul proprietar este Bobby-George Marius PĂUNESCU, iar din noul Consiliu de Administraţie făcea parte Polyana-Daniela-Luminiţa CRISTESCU, cândva soţie a lui Nicu CEAUŞESCU.

Schimbarea oficială a numelui societăţii STUDIOURILE MEDIA PRO SA în BUCHAREST FILM STUDIOS SA Buftea (CUI/CIF: 2788488) a avut loc pe 16 februarie 2016. La un an (şi „un pic”) de la această modificare menită să revigoreze activitatea studiourilor cinematografice de la Buftea, a apărut prima cerere de insolvenţă împotriva firmei lui Bobby PĂUNESCU, depusă de creditoarea TEN PLUS PRODUCTION SRL Bucureşti (CUI/CIF: 16650824), demers care a dus la constituirea Dosarului nr.1244/93/2017.

În perioada de un an şi jumătate scursă de la depunerea acestei cereri au mai existat şi alţi creditori care au solicitat aplicarea Legii 85/2014 şi chiar debitoarea „a încercat” de două ori să intre în insolvenţă, dar până la urmă sentinţa a venit în dosarul menţionat.

Astfel, pe 15 noiembrie 2018, Tribunalul Ilfov a dispus deschiderea procedurii generale de insolvenţă şi a numit în funcţia de administrator judiciar provizoriu practicianul DINU URSE ŞI ASOCIAŢII SPRL, cu o remuneraţie iniţială de 3.000 lei.

Instanţa a stabilit data de 31 decembrie 2018 drept termen limită pentru înscrierea la masa credală, urmând ca prima Adunare a Creditorilor să se întrunească pe 28 ianuarie 2018 (ora şi locul nu au fost comunicate).

Următorul termen de judecată în Dosarul de insolvenţă nr.1244/93/2017, al debitoarei BUCHAREST FILM STUDIOS, este programat pe 28 februarie 2019. (sursa foto: facebook.com/bucharestfilmstudios)

DOCUMENTE ATAŞATE:
BUCHAREST FILM STUDIOS SA – Sentinţă de deschidere a procedurii insolvenţei în formă generală

BUCHAREST FILM STUDIOS SA – Notificare privind deschiderea procedurii de insolvenţă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.