Înfiinţată în martie 2009, societatea REMAT SIBIU SRL (CUI: 25381482) a intrat direct în faliment pe 27 martie 2014, la cererea AJFP Sibiu, creditor care a invocat o creanţă de 88.134 lei – Dosarul nr.7095/85/2013. Din motive care „îmi scapă”, acest dosar încă e pe rol, iar ultimul tabel definitiv rectificat al creanţelor indica o masă credală de 131.911,39 lei, cu menţiunea că Fiscul este cel mai generos sponsor al societăţii, cu suma de 118.322,73 lei.
Considerând că starea de faliment se datorează cuiva, lichidatorul judiciar SIBINSOLV IPURL a cerut în instanţă „antrenarea răspunderii patrimoniale împotriva pârâtei CIOABĂ Sighişoara în calitate de administrator al societăţii debitoare REMAT SIBIU SRL, în sensul suportării de către aceasta a sumei de 134.132 lei, reprezentând pasivul societăţii debitoare”.
Pentru cine nu este familiarizat cu numele CIOABĂ de la Sibiu, fac precizarea că e vorba de nişte ţigani, porecliţi (r)romi, iar Dorin CIOABĂ (foto, 48 de ani) se prezintă drept „rege internaţional al romilor„, în timp ce Sighişoara CIOABĂ (foto, 45 de ani) este soţia „regelui” – nu este declarată nici regină, nici prinţesă! Este doar un fel de slugă a dolofanului „monarh”.
Interesant este faptul că lichidatorul judiciar a formulat cererea de antrenare a răspunderii personale încă din 5 iunie 2014, dar procesul s-a întins pe 3 ani şi jumătate şi sentinţa a fost pronunţată abia pe 21 decembrie 2017. Iar la acea dată, judecătorul sindic Andreia Laura STĂNESE a dispus „ca suma de 131.911,39 lei din pasivul debitoarei REMAT SIBIU SRL să fie suportată de administratorul de fapt al societăţii debitoare, pârâtul CIOABĂ Dorin„!
Altfel spus, deşi acuzaţia/cererea iniţială a fost formulată împotriva Sighişoarei CIOABĂ, sentinţa a fost îndreptată numai împotriva lui Dorin CIOABĂ şi asta pentru că „în urma interogatoriului luat pârâtei CIOABĂ Sighişoara, rezultă faptul că administratorul de fapt al societăţii a fost CIOABĂ Dorin, aspect necontestat de acesta din urmă”.
Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Indiferent de soluţia de la apel, probabil că ţiganii STĂNESCU de la Grajduri, Ciurea sau Lunca Cetăţuii (judeţul Iaşi) se vor prăpădi de râs când vor afla că „regele lor” are de plătit sub 30.000 euro… în timp ce ei au zeci de procese prin care „sunt obligaţi” să acopere pasive de ordinul milioanelor de euro! (sursa foto: wowbiz.ro)