Luni, 5 februarie 2018, este convocată Adunarea Creditorilor RS SARA MOTORS… deşi administratorul judiciar nu a publicat tabelul creanţelor

RS SARA MOTORS SRL Timişoara (CUI: 13328531) este firma fost dealer SUZUKI despre care se poate spune că a tras cea mai mare ţeapă din Banat a anului 2017. A luat bani de la amatorii de astfel de maşini şi… a dispărut în ceaţă!

S-a cerut în insolvenţă pe 18 octombrie 2017, judecătorul sindic Cristina CRĂCIUN de la Tribunalul Timiş a dispus deschiderea procedurii generale pe 26 octombrie 2017 şi, cu chiu cu vai, informaţia a devenit publică pe 15 noiembrie 2017, atunci când sentinţa a fost publicată în BPI.

Administratorul judiciar provizoriu desemnat de instanţă, PDA INSOLVENCY SPRL (Daniel-Marin PUŞCAŞ), a publicat notificarea privind deschiderea insolvenţei pe 28 noiembrie 2017, după ce a obţinut în instanţă o prelungire a termenelor insolvenţei.

Astăzi suntem în 2 februarie 2018 şi Daniel-Marin PUŞCAŞ nu a publicat tabelul preliminar al creanţelor. DA, „îl doare în cur” pe acest PUŞCAŞ de ţepele luate de vreo 70 de oameni şi va invoca decizia instanţei – „termenul limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor este 05.02.2018„.

Conform notificării publicate de administratorul judiciar, „Adunarea Creditorilor va avea loc în data de 05.02.2018, ora 11.00„, adică exact în ziua care reprezintă termenul limită de publicare a tabelului preliinar. NU, nu e o coincidenţă, e doar o golănie.

Legea 85/2014 (Art. 110. – 3) spune aşa: „Tabelul preliminar de creanţe va fi, totodată, publicat în BPI. După publicare, creditorii înscrişi în tabelul preliminar de creanţe pot participa la adunările creditorilor”.

Daniel-Marin PUŞCAŞ nu a publicat tabelul preliminar, probabil pe ideea că termenul limită este luni, 5 februarie 2018. E vorba de termen-limită, putea să publice documentul cu două-trei zile înainte. Dar de ce să o facă? El e numit la propunerea ţeparilor de la RS SARA MOTORS!

Prin urmare, luni, 5 februarie 2018, ar trebui să se întrunească Adunarea Creditorilor. Dacă se va întruni această adunare, va fi cel mult la limita legiidar conform dorinţei ţeparilor de la RS SARA MOTORS! (sursa foto: bdnmatrix.ro)