CAMELIA GAVRILĂ „Lănţişor”: 140.211 lei de la Camera Deputaţilor plus 12.654 lei de la „Negruzzi”… şi se vrea primar de Iaşi!

Camelia GAVRILĂ (58 de ani, foto) – cunoscută în mediul local/ieşean drept „madam Lănţişor” – a avut (şi are în continuare) un singur scop în viaţă: să fie şefă! S-a vrut directoare la Colegiul Naţional „Costache Negruzzi” Iaşi… a ajuns. S-a vrut Inspector şcolar general… a fost. S-a vrut parlamentar… este! S-a vrut ministru al Educaţiei… cred că „îl urăşte cu spume” pe Klaus IOHANNIS, care i-a spulberat visul de care a fost atât de aproape în septembrie 2019, când a fost nominalizată pentru această poziţie – detalii AICI.

Până la următoarea tentativă de a ocupa fotoliul de la Educaţie, Camelia GAVRILĂ a acceptat să candideze pentru Primăria Iaşi… deşi locul III este cea mai bună clasare pe care o poate obţine (conform sondajelor). Gurile rele susţin că, în schimbul acestei candidaturi, a cerut în scris de la partid că va fi prima pe lista pentru parlamentare… şi prima opţiune pentru „ministerul vieţii”, atunci când formaţiunea politică din care face parte va ajunge la guvernare.

Până una-alta, Camelia GAVRILĂ se mulţumeşte cu poziţia de deputat, care i-a adus anul trecut (2019) suma de 140.211 lei… la care s-au mai adăugat 12.654 lei de la Colegiul Naţional „Costache Negruzzi” – „diferenţe şi dobânzi”. Conform CV-ului de pe site-ul Camerei Deputaţilor, a fost director la „Costache Negruzzi Iaşi până în mai 2012... probabil o să primească „diferenţe şi dobânzi” cel puţin până iese la pensie!

Deşi e ditamai deputatul, Camelia GAVRILĂ nu e principalul contributor la bugetul familiei, soţul reuşind să aducă anul trecut 127.988 lei ca medic şi 53.172 lei din pensia de medic-colonel MAI! Probabil un alt motiv de nemulţumire pentru gluma de candidat la Primăria Iaşi!

Referitor la declaraţiia de avere a Cameliei GAVRILĂ, cred că merită reţinut că e scrisă „de mână” (la fel ca şi cele din anii anteriori), ceea ce înseamnă o aversiune faţă de calculator (şi imprimantă). Anormal pentru o profesoară, fostă şefă de ISJ… care se mai vrea şi ministru la Educaţie! (sursa foto: iasitvlife.ro)

DOCUMENT ATAŞAT:
CAMELIA GAVRILA – declaratie de avere (2020)

CITIŢI ŞI:
DUMITRU OPREA are o pensie anuală de 104.254 lei… şi economii de 2,5 milioane lei; ca orice pensionar din ţara asta!