Cât câştigă şefii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă TULCEA

Dacă eşti jurnalist în Tulcea… nu cred că îţi permiţi să publici declaraţiile de avere, implicit salariile şefilor/medicilor de la Spitalul Judeţean. Chiar dacă e vorba de informaţii publice. Te gândeşti că… ai nevoie de o ştire de la acea instituţie… poate o să ai o problemă medicală. E complicat. Aşa mi-a zis un prieten!

Pentru că nu am nicio legătură directă cu Spitalul TULCEA, m-am gândit să prezint veniturile de anul trecut ale principalilor şefi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă TULCEA, conform declaraţiilor de avere depuse de persoanele respective:

  • NĂSTĂSESCU Tudor Ion (manager) – 216.880 lei
  • BADEA Corina-Elena (şef secţie Medicină Internă I) – 159.207 lei
  • MIHĂILEANU Reanina-Ionela (şef secţie Medicină Internă II) – 261.241 lei
  • ZAMFIR Nicoleta (şef secţie Cardiologie) – 161.005 lei
  • NICOLAU Lăcrămioara (şef secţie Neurologie) – „secret” (această „secretizare” este o mârlânie… şi o ilegalitate, dar cine are curaj să-i spună?!). 

Veniturile declarate ale celorlaţi şefi de secţie (şi nu numai) de la Spitalul Judeţean de Urgenţă TULCEA le găsiţi AICI.

Legat de cei care ascund sumele obţinute LEGAL, ca salarii, am următoarea părere: consideră că nu merită acea sumă… şi le este ruşine să o prezinte opiniei publice.

Nu comentez aceste salarii, consider că medicii din România, mare parte dintre ei, merită să fie plătiţi la nivelul unităţilor sanitare din Occident. Prin acest articol, doar am trecut în revistă veniturile celor de la Spitalul Tulcea. Aprecierile/comentariile la adresa acestor doctori… vă aparţin. (sursa foto: spitaltulcea.ro)

DOCUMENTE ATAŞATE:
NĂSTĂSESCU Tudor Ion – declaraţie de avere (2019)

BADEA Corina-Elena – declaraţie de avere (2019)

MIHĂILEANU Reanina-Ionela – declaraţie de avere (2019)

ZAMFIR Nicoleta – declaraţie de avere (2019)

NICOLAU Lăcrămioara – declaraţie de avere (2019)