VICTOR CIORBEA (împlineşte 65 de ani în octombrie) a fost Avocat al Poporului până prin mai-iunie 2019. La terminarea mandatului, a depus o declaraţie de avere… din care aflăm cum a fost remunerat anul trecut (2018):

 • 150.000 lei – retribuţie (ca Avocat al Poporului)
 • 157.650 lei – pensie

Doamna dumnealui, pe nume Lacrima CIORBEA, a încasat anul trecut:

 • 93.200 lei – venit (ca avocat)
  199.200 lei – pensie

Pensiile menţionate sunt „de stat”, nu e vorba de pensii speciale. DEOCAMDATĂ!

Conform informaţiilor apărute în presă, CIORBEA ar urma să primească 36.000 lei pe lună ca pensie specială. Pentru că a slugărit PSD. Adică 432.000 lei pe an. Frumoasă recompensă! Se va adăuga pensiei de stat, nu o înlocuieşte pe aceasta.
Propunerea PSD pentru o astfel de sinecură a fost respinsă iniţial de Curtea Constituţională (detalii AICI)… dar nu cred că va rămâne aşa. Dacă nu cumva s-a rezolvat problema între timp! Cu ocazia retragerii din funcţia de Avocat al Poporului!

Conform declaraţiei de avere, Victor şi Lacrima CIORBEA au de plătit:

 • 1.025.000 euro – credit la o bancă (scadenţă în 2020)
 • 90.000 USD + 60.000 euro – nişte împrumuturi, scadente în 2020, respectiv 31.12.2017, probabil de la persoane fizice
 • 380.000 lei – datorii la Fisc (scadente în 2018)

Din moment ce sunt menţionate în declaraţia de avere din 2019 datoriile scadente în 2017 şi 2018… deduc că încă nu au fost achitate. În ceea ce priveşte datoriile la stat (Fisc), site-ul ANAF nu mai prezintă restanţele financiare ale persoanelor fizice. Prin urmare şi aşa deci… nu mai ştim cât datorează Fiscului cuplul Victor şi Lacrima CIORBEA.

Şi chiar dacă mai au restanţe la stat… aşa cum Fiscul nu i-a executat până acum, e greu de crezut că îi va întreba cineva de datorii pe viitor! Sunt oameni bătrâni, cum să le executăm vila de un milion de euro?! (sursa foto: kmkz.ro)

DOCUMENT ATAŞAT:
VICTOR CIORBEA – declaraţie de avere (2019)20 august 2019

4 Opinii până acum.

 1. Răcilă Giovanin spune:

  Cum se poate ăsta slugoi al CIUMEI ROŞII să aibă atâtea fonduri ??? Totul trebuie anulat pentru binele Țării.Cum să perforeze economia României cù asfel de pensii speciale.DE LUAT EXEMPLUL GRECIEI SĂ NU AJUNGEM CA EI–CÂT DE CURÂND….ROG??

 2. Bogdan spune:

  Nu se poate ca intr o țară care se vrea si se dorește democratică sa existe asa discrepanțe financiare comunistii ăștia trebuie arși pe rug nu lăsați să trăiască pe spinarile noastre.De aceea nu exista buget suficient la sănătate și educați si infrastructura . Astia se incalzesc cu bani iarna pentru ca nu au ce face cu ei…iar noi le platim lor gazul si electricitatea pentru ca probabil sunt actionari si acolo…

 3. Albu Ion Doru spune:

  Am citit cu stupoare si nu mi-a venit sa cred! La asemenea anomalii a ajuns societatea romaneasca?! In anii acestia de guvernare aiuritoare si fara discernamant de catre PSD-ALDE, in loc sa se gospodareasca cu grija si chibzuiala Banul Public, guvernantii si Puterea politica au intors complet balanta: Valoarea Contributiei la progresul national versus Remunerarea rationala a acestei contributii ! Este o Mare Rusine,sa ai tupeul de a incasa acesti bani! Si ca fam. Ciorbea, cati mai sunt oare..? Toti slugoii puterii, neamurile lor si alti taietori de frunze la caini papa banii prapaditilor, care nu pricep nimic, sunt multumiti ca le-a crescut pensia de la 700 la 750, leafa de la 1300 la 1450 sau primesc ajutor social de-a moaca, sa-i acopere romul sau vodca dimineata! Asa le trebuie ! Pentru ca cine imparte banii, de salarii sau de pensii, isi taie partea leului, plateste bine confratii in jaf si nedreptate, iar ce ramane le arunca romanilor cu ratia si masura de a le asigura doar supravietuirea! Imprumuta bani, ca sa plateasca „obrazele” subtiri ale slugoilor, nu pentru a crea oportunitati si pentru clasa de jos! RUSINE!

 4. Ion spune:

  Dom’le pe mine m ai socat. Nu mi vine sa cred. Asta ia bani mai multi decat Isarescu care e guvernator BNR. Dar ce este mai tragic e ca sunt multi pensionari (fosti bugetari) care au venituri asa de mari.
  Unii se chinuie sa traiasca cu 1500 sau 2000 lei pe luna si astia nu mai stiu ce sa faca cu banii pe care i primesc.
  Mi am pierdut orice speranta pentru tara asta.

Spune-ți opinia


instagram volgers kopen volgers kopen