Ce om de afaceri este CĂTĂLIN BOTEZATU? Asociat la o societate în faliment, administrator la una deţinută de o pensionară, iar magazinul online este pe numele unei firme de cosmetice pentru toaletă

CATALIN-BOTEZATU-600

După incendiul de la Clubul BAMBOO, a intrat pe la mai multe televiziuni Cătălin Adrian BOTEZATU (a împlinit 50 de ani luna trecută) şi ca un veritabil purtător de cuvânt a susţinut că totul era în regulă acolo, iar personalul a fost extraordinar şi din acest motiv evacuarea s-a efectuat ca la carte. Vorbea cu atâta convingere că la un moment dat am început să mă gândesc că incendiul a fost punctul culminant al unui spectacol minuţios pregătit! Apropo de personal – doar 18 angajaţi la un asemenea local?!

La intervenţiile lui BOTEZATU m-a frapat faptul că era prezentat drept „om de afaceri”, şi nu designer sau creator de modă, aşa cum era obiceiul. Şi atunci m-am întrebat: ce afaceri are Cătălin BOTEZATU, că îl ştiam asociat la o firmă în faliment?

Întâi să lămurim participaţia în Club BAMBOO, mai exact în MORGANA INVEST SRL Bucureşti (CUI: 15178171), firma care deţinea/administra stabilimentul. Designerul nu apare oficial ca asociat, dar din declaraţiiile de la TV („am investit”, „am făcut”) se deduce că are o „implicare underground”. La cât se ridică eventuala contribuţie s-ar putea să aflăm de la masa credală, că foarte probabil firma va intra în insolvenţă… dacă chiar nu are asigurare, aşa cum s-a spus.

CB-FASHION-STIL-11-ani-(2015)+w

La ora actuală, Cătălin Adrian BOTEZATU este asociat (25%) la TWO 4 FLY SRL Livezeni (CUI: 18066784), firmă aflată în faliment – cu datorii de 1,6 milioane lei, şi administrator la C.B. FASHION STIL SRL Bucureşti (CUI: 17154101). Deşi iniţialele C.B. de la a doua firmă vin de la numele creatorului de modă, firma este deţinută oficial de Maria CRĂCIUN (69 de ani) şi a înregistrat rezultate „frumuşele” în ultimii ani, dar teoretic BOTEZATU nu a beneficiat de ele (prin dividende), el fiind doar administrator.

Designerul are şi un magazin online, mutat cu ocazia falimentului menţionat pe cbexclusive.ro (de pe cbstore.eu), dar şi aici există o şmecherie. Acesta este deţinut şi administrat de IMCO CHEMICALS SRL Târgu Mureş (CUI: 28635801), firmă înfiintată în iunie 2011 şi care se ocupă de „fabricarea parfumurilor şi a produselor cosmetice (de toaletă)„. Unic asociat şi administrator este Iosif Ovidiu POGĂCEANU (42 de ani). Se observă foarte clar o creştere semnificativă a cifrei de afaceri în 2015, anul în care TWO 4 FLY SRL a trecut la faliment, iar magazinul online a fost mutat pe noua firmă.

IMCO-CHEMICALS-5-ani-(2015)+w

Altfel spus, Cătălin BOTEZATU nu deţine oficial nicio firmă (cea în faliment nu se mai pune), dar practic are vânzări de aproximativ două milioane lei şi profit net de vreo sută de mii de euro (la nivelul anului 2015). Ţinând cont că una din societăţi este pe numele unei pensionare, iar magazinul online a fost pasat unui băiat care făcea cosmetice pentru WC-uri, rezultă că este foarte posibilă o implicare (financiară) la Club BAMBOO… care oricum nu mai contează.

Şi la final o informaţie pentru cei mai tineri şi eventual o aducere aminte pentru ceilalţi: cea mai mare lovitură a lui Cătălin BOTEZATU rămâne, totuşi, afacerea S.AN.CA! (sursa foto: facebook.com/CatalinBotezatu1)