Cine deţine/administrează CLUB BAMBOO. Informaţii oficiale… pur şi simplu

CLUB-BAMBOO-600
Am urmărit cu interes… şi cu preocupare, desigur, relatările şi comentariile despre incendiul de la CLUB BAMBOO. Şi m-am gândit să scriu şi eu ceva, că e important să te bagi în seamă la un un asemenea eveniment… mai ales dacă nu ştii nimic despre autorii oficiali!

Eu zic că, totuşi, nu mă încadrez în această categorie şi public câteva informaţii, obţinute doar din surse publice „negratuite”, despre firma care a deţinut/administrat acest stabiliment (vorbesc la trecut pentru că e deja mort; mă refer la club). Nu cred în varianta cu asigurarea care ar aduce o grămadă de bani patronilor, vehiculată de unii bloggeri, doar şi pentru că nimeni nu asigură o firmă fără autorizaţie de funcţionare. Teoretic!

MORGANA-INVEST-13-ani-(2015)+w

Conform documentelor apărute pe TV, acest club a fost deţinut/administrat de firma MORGANA INVEST SRL Bucureşti (CUI: 15178171). Mişto nume! Culmea, această firmă nu este deţinută de Cătălin BOTEZATU, aşa cum poate s-a înţeles din intervenţiile lui televizate, ci de:

  • BAMBU TEI SRL (CUI: 16320125) – 99,9986%
  • Vincenzo CASTELLANO (29 de ani) – 0,0014%

Iar administrator al acestei societăţi este, din 18.02.2014, Radu Ionuţ TARCAN (împlineşte 36 de ani luna viitoare), un tip născut în comuna Ruginoasa din judeţul Iaşi.

BAMBU-TEI-10-ani-(2015)+w

Hai că nu o lăsăm aşa (suntem profesionişti, ce dracu!). BAMBU TEI SRL are următoarea strucură a asociaţilor:

  • Giosue CASTELLANO (împlineşte 51 de ani luna viitoare) – 99,947%
  • KZ WELLS LTD (Cipru) – 0,0265%
  • Vicenzo AIELLO (27 de ani) – 0,0265%

ATÂT! DEOCAMDATĂ. Mi s-a năzărit să scriu chestia asta ca urmare a unor „ştiri” apărute/publicate… peste tot! M-am gândit că cine le-a publicat nu a avut acces la informaţiile oficiale (de la ONRC) şi a spus ce a auzit(sursa foto: digi24.ro)


DOCUMENTE ATAŞATE
:
MORGANA INVEST SRL (Club BAMBOO) – structura asociatilor (21 ianuarie 2017)

BAMBU TEI SRL – structura asociatilor (21 ianuarie 2017)

 

NOTĂ:
Dacă aţi găsit o informaţie utilă în acest articol, gândiţi-vă că s-ar putea să fie de interes şi pentru prietenii Dumneavoastră!
Pentru informaţii despre orice altă insolvenţă/faliment din România, expediaţi cu încredere un email la adresa de contact