Colaborare dubioasă: ROMBAT a luat o ţeapă de 1,45 milioane lei de la Adrian Cornel CIFOR… şi continuă să-i dea marfă! Am sesizat conducerea companiei

Înfiinţată în 2005, societatea ESTRADA SRL (CUI/CIF: 18127652) a fost deţinută şi administrată de Adrian Cornel CIFOR şi a avut sediul social în oraşul Năsăud până în iunie 2020, când a fost vândută/cesionată şi mutată în Cluj-Napoca. Actualul patron din acte se numeşte DEMIAN Ioan Dan… un necăjit din satul Cărănzel (Bihor) pe numele căruia au fost transferate (în 2019-2020) mai multe firme cu probleme/datorii – detalii AICI şi AICI.

Prin intermediul magazinului online surubhouse.ro, ESTRADA SRL a vândut (şi) acumulatori/baterii auto ROMBAT, iar intrarea în insolvenţă a dezvăluit o situaţie cel puţin ciudată: conform tabelului definitiv al creditorilor, ROMBAT SA Bistriţa (CUI/CIF: 564638) deţine o creanţă CHIROGRAFARĂ de 1.452.167,85 lei… sumă care reprezintă 36% din masa credală şi 40% din cifra de afaceri raportată de firma lui CIFOR pentru 2018, ultimul an în care a depus bilanţ.

Şi nu e singura „minune”! Ţeparul Adrian Cornel CIFOR a mutat afacerea (magazinul online) pe o nouă firnă – EURO FLY DISTRIBUTION SRL (CUI/CIF: 32880540)… şi ce să vezi?! Are la vânzare 27 de tipuri de baterii auto ROMBAT!

Pentru că nu am înţeles cum o firmă ca ESTRADA SRL a putut să primească marfă de o asemenea valoare fără să o plătească şi fără ca măcar să depună nişte garanţii, iar colaborarea continuă (nu m-ar mira să fie în aceleaşi condiţii – „marfă la discreţie cu plata la Sf. Aşteaptă”), am trimis un mail şi am prezentat situaţia conducerii ROMBAT SA, directorului general (CEO) Alin IOANEŞ. Şi mi-am exprimat părerea că o astfel de relaţie comercială se poate derula doar cu sprijinul/complicitatea unor angajaţi ROMBAT SA.

Nu am primit niciun răspuns (nici măcar „mulţumim, fraiere, pentru mail”), ceea ce mă face să cred că ori s-a declanşat o anchetă/investigaţie (internă), ori este vorba de un „mod de lucru” cunoscut şi tolerat de conducere! (sursa foto: facebook.com/baterii.rombat)

CITIŢI ŞI:
La puşcărie cu ţeparul CIFOR! Plângere penală şi cerere de atragere a răspunderii împotriva năsăudeanului… urmare (şi) a intervenţiilor SUPERVIZOR.ro; societatea cu probleme ESTRADA (cu stocuri de 7 milioane lei!) a fost „cumpărată” de un muncitor cu ziua dintr-un sat bihorean