Fiscul nu a recuperat niciun leu de la „infractorii” Cristian NECHIFOR şi Iulian Petru GRUMĂZESCU… deşi a aplicat popriri asupra veniturilor şi disponibilităţilor băneşti! „Condamnarea” este de 207.386 lei

Pe data de 10 septembrie 2020, Curtea de Apel Iaşi a pronunţat decizia definitivă în dosarul de atragere a răspunderii personale pentru intrarea în insolvenţă a societăţii N & G CONS INVEST SRL Iaşi (CUI/CIF: 21863055), iar aceasta spune aşa (detalii AICI):

În temeiul art.169 lit.d din Legea nr.85/2014, stabileşte răspunderea personală a pârâţilor, în sensul că obligă în solidar pârâţii GRUMĂZESCU Iulian Petru şi NECHIFOR Cristian la acoperirea pasivului debitoarei N & G CONS INVEST SRL, în cuantum de 207.386 lei

Pentru că au trecut peste 10 luni de la pronunţarea sentinţei, iar informaţiile obţinute de SUPERVIZOR.ro arătau că Fiscul, singurul creditor, nu a recuperat niciun leu de la cei doi „condamnaţi”, am solicitat informaţii de la AJFP Iaşi.

Instituţia ieşeană, condusă de Anca BETEAGU, a precizat că au fost emise somaţii pentru cei doi indivizi şi „întrucât debitorii nu au făcut dovada achitării obligaţiilor fiscale stabilite în sarcina lor, au fost continuate măsurile, prin emiterea de popriri asupra veniturilor şi disponibilităţilor băneşti, precum şi emiterea unui proces verbal de sechestru asigurator asupra bunurilor imobile aflate în proprietatea debitorului NECHIFOR Cristian”.

Deşi e de presupus că NECHIFOR şi GRUMĂZESCU sunt angajaţi pe undeva „cu carte de muncă”, Fiscul a precizat că «în contul obligaţiilor fiscale datorate de cei doi contribuabili, nu au fost încasate sume»! Poate ar trebui verificaţi angajatorii celor doi!

Deputat în legislatura 2000-2004 şi cunoscut de ieşenii mai în vârstă drept „groparul” MOLDOVA TRICOTAJE („fabrica de izmene”), Cristian NECHIFOR figurează ca asociat la ALMI STIL SRL Huşi (CUI/CIF: 15262271), numai că această firmă nu mai are activitate de peste 8 ani.

Iulian Petru GRUMĂZESCU este implicat în firmele GRUPO SRL (CUI/CIF: 5070716) şi SORIN BOAZU SRL (CUI/CIF: 12790760), aspect pe care probabil AJFP Iaşi l-a omis… din moment ce nu a pus sechestru pe părţile sociale deţinute de „condamnat”. (sursa foto: facebook.com/cristian.nechifor.3)

CITIŢI ŞI:
Mai există dreptate/justiţie pe lumea asta! Cristian NECHIFOR trebuie să plătească 207.386 lei… împreună cu Iulian Petru GRUMĂZESCU