„Crâşma lui CHIRICA” a obţinut un profit net de 1,16 milioane lei, de 3 ori mai mare faţă de anul anterior

În Capitala Moldovei există o crâşmă numită CAFENEAUA PIAŢA UNIRII. E plină de legende… nu în sensul că ar fi „de legendă”. Se spune că aici a dormit pe mese sau pe sub mese actualul primar al municipiului Iaşi. Dar nu există nicio dovadă în acest sens!

Se mai spune că primarul Mihai CHIRICA ar fi patronul din umbră al firmei… că altfel nu s-ar fi putut ca această societate să aibă terasă în Piaţa Unirii, kilometrul 0 al Capitalei Moldovei. Sărim peste asta!

În acte, societatea MICUL VERDE SRL Iaşi (CUI/CIF: 27957671), cea care administreză crâşma, este controlată de un individ pe nume Alexandru Marius COSTEA.

Pentru anul trecut, MICUL VERDE SRL a raportat 106 angajaţi, faţă de 35 în anul anterior, un profit net de 1,16 milioane lei, la o cifră de afaceri de 7,8 milioane lei.

Dincolo de zvonurile legate de unii sau alţii, eu zic că e important să semnalez faptul că această firmă, MICUL VERDE SRL Iaşi, a devenit un important angajator în 2018 – a raportat 106 angajaţi, faţă de 35 în anul anterior.

Există o piscină în afara municipiului Iaşi, care are şi club, cu doar doi angajaţi. Bănuiesc că e vorba de Superman şi de tat-su! NU, instituţia numită ITM nu face controale la piscine/societăţi care îşi defăşoară activitatea la mai mult de un km faţă de sediul instituţiei.

Zic unii că MICUL VERDE SRL nu are nici acum toate autorizaţiile necesare pentru „clubul” din Piaţa Unirii. Nu ştiu ce să spun! Eu mi-am propus doar să prezint rezultatele financiare de anul trecut. (sursa foto: facebook.com/cafeneauapiataunirii)