Creditorii ARMAX GAZ sunt chemaţi să voteze planul de reorganizare; CITR va încasa 25.000 euro pentru întocmirea acestui document… dar nu a catadicsit să-l publice în BPI sau pe site-ul propriu

ARMAX GAZ SA Mediaş (CUI: 803727), companie care se prezintă drept „liderul naţional în producerea de aparatură şi echipamente destinate industriei gazeifere şi petroliere”, a intrat în insolvenţă pe 3 iulie 2017, iar pe 21 septembrie 2018 a fost publicat tabelul definitiv al creanţelor, document care prezintă o masă credală de 57,75 milioane lei – detalii AICI.

Pe 15 octombrie 2018, administratorul judiciar CITR FILIALA SIBIU SPRL a publicat în BPI un „Anunţ privind depunerea planului de reorganizare a activităţii societăţii ARMAX GAZ SA„, care, de fapt, reprezintă o convocare a Adunării Creditorilor, singurul punct pe ordinea de zi fiind „votarea planului de reorganizare a activităţii debitoarei ARMAX GAZ SA, plan propus de administratorul judiciar CITR FILIALA SIBIU SPRL”.

Întrunirea este programată pentru data de 6 noiembrie 2018, ora 13:00, la sediul sediul al administratorului judiciar (Braşov, str.Aurel Vlaicu nr.40, biroul 7).

În anunţul respectiv se mai spune că „planul de reorganizare poate fi consultat de orice persoană interesată la sediul ales al administratorului judiciar CITR FILIALA SIBIU SPRL, situat în Braşov, str.Aurel Vlaicu nr. 40, birou 7, jud. Braşov, pe cheltuiala solicitantului, precum şi pe site-ul administratorului judiciar, respectiv www.citr.ro”. În realitate, acest document nu este postat pe site-ul practicianului.

Demn de semnalat este faptul că această bătaie de joc la adresa creditorilor este oferită contra sumei de 25.000 euro (+TVA). Mai exact, administratorul judiciar a solicitat această sumă pentru întocmirea planului de reorganizare, banii urmând să fie plătiţi în două tranşe: 15.000 euro (+TVA) la data aprobării planului de către Adunarea Creditorilor şi 10.000 euro (+TVA) la data confirmării planului de către judecătorul sindic.

Următorul termen de judecată în Dosarul de insolvenţă nr.3945/85/2017 este programat pe 20 noiembrie 2018, dată la care se va şti pe ce drum va merge în continuare debitoarea ARMAX GAZ SA – reorganizare judiciară sau faliment. (sursa foto: armaxgaz.ro)

DOCUMENT ATAŞAT:
ARMAX GAZ SA – Anunţ privind planul de reorganizare

CITIŢI ŞI:
ARMAX GAZ: A fost publicat tabelul definitiv; masa credală a coborât la 57,75 milioane lei