CTP TECHNOLOGY TEAM: După intrarea în insolvenţă, datoriile la stat au crescut cu 1,33 milioane lei (aproape s-au dublat); meritul principal este al administratorului special Silvia Maria BUICĂ („doamna PASICI”)… dar performanţa nu ar fi fost posibilă fără complicitatea AJFP Timiş, instituţie condusă de Cristian MOCAN

CTP TECHNOLOGY TEAM SRL Chişoda (CUI/CIF: 34998224) a intrat în insolvenţă (la propria cerere) pe data de 7 noiembrie 2019, iar tabelul preliminar al creanţelor, publicat pe 20 februarie 2020, prezenta o masă credală de 5.693.119,27 lei, Fiscul fiind înscris cu o creanţă teoretic garantată de 468.870 lei şi una bugetară de 1.065.548 lei.

Administratorul judiciar ALFA & QUANTUM CONSULTING a întocmit tabelul definitiv şi a propus trecerea la faliment după 4 ani de la deschiderea procedurii… şi numai după ce SUPERVIZOR.ro a semnalat Fiscului (şi nu numai) problemele de la această insolvenţă – detalii AICI.

Conform tabelului definitiv, CTP TECHNOLOGY TEAM SRL avea la data intrării în insolvenţă, adică 7 noiembrie 2019, datorii la stat de 1.534.418 lei (468.870 lei + 1.065.548 lei).

Site-ul ANAF arată că debitoarea CTP TECHNOLOGY TEAM SRL înregistra la 30 septembrie 2023 obligaţii restante la bugetele de stat în valoare totală de 2.867.829 lei, cu următoarea structură:

  • Bugetul de stat = 2.576.741 lei
  • Bugetul asigurărilor sociale de stat = 197.028 lei
  • Bugetul asigurărilor pentru şomaj = 6.253 lei
  • Bugetul asigurărilor de sănătate = 87.807 lei

Creşterea de 1,33 milioane lei nu are legătură cu accesoriile, care nu pot fi indexate în perioada de observaţie, ci provine chiar de la obligaţiile principale, şi nu avea voie să ajungă la o asemenea valoare dacă AJFP Timiş – instituţie condusă de Cristian MOCAN (foto) – şi-ar fi făcut treaba… şi ar fi cerut trecerea la faliment după expirarea termenului legal al perioadei de observaţie (maxim un an, conform Legii 85/2014).

Desigur, un astfel de demers ar fi putut să iniţieze şi administratorul judiciar ALFA & QUANTUM CONSULTING SPRL… dar a devenit aproape o regulă ca „specialiştii în insolvenţe” să fie în cârdăşie cu debitoarele (cu ţeparii, mai exact), aşa că obligaţia era, clar, a Fiscului. Au trecut aproape două săptămâni de la intrarea în faliment şi ALFA & QUANTUM CONSULTING SPRL nu a publicat notificarea… ce aşteptări să avem de la astfel de specimene?!

Societatea CTP TECHNOLOGY TEAM SRL este deţinută în acte de sexagenara Emilia NILĂ (probabil habar nu are că e patroană), dar Silvia Maria BUICĂ (foto) a îndeplinit atribuţiile de administrator special, adică meritul pentru ţeapa suplimentară de 1,33 milioane lei trasă Fiscului este AL EIşi al lui Cristian MOCAN de la AJFP Timiş. O să semnalez conducerii ANAF (eventual şi unui Parchet) această situaţie, ce am de pierdut?!

În ceea ce o priveşte pe Silvia Maria BUICĂ, trebuie subliniat faptul că este partenera (soţia?) lui Teodor PASICI şi – pentru că acesta are şi nişte probleme cu legea – doamna a fost trecută în acte drept reprezentant al unor firme de construcţii pe care, de fapt, acuzatul de evaziune fiscală le conduce.

CITIŢI ŞI:
Încă o firmă „de mare succes” administrată (în acte) de Silvia Maria BUICĂ („doamna PASICI”)! Datorii la stat de două ori mai mari decât cifra de afaceri… deşi documentele contabile prezintă lichidităţi aproape cât restanţele fiscale

După ce SUPERVIZOR.ro a semnalat Fiscului (şi nu numai) problemele de la insolvenţa CTP TECHNOLOGY TEAM, administratorul judiciar ALFA & QUANTUM CONSULTING a întocmit tabelul definitiv şi a propus trecerea la faliment; au trecut 4 ani de la deschiderea procedurii de insolvenţă! (documente ataşate: Tabelul definitiv şi Raport octombrie 2023)