Cum a „sărăcit” LIVIU DRAGNEA în ultimii 10 ani? Mai are doar un teren, un apartament, un spaţiu comercial şi vreo 24.000 euro la bancă

În urmă cu mai bine de 10 ani, Liviu Nicolae DRAGNEA (foto) era preşedinte al CJ TELEORMAN şi deţinea un teren extravilan de 5.000 mp în Alexandria, pe care cică l-a cumpărat, un alt teren în Mâneciu (PH), un altul la Azuga, un altul la Buşteni, un altul la Năvodari… şi interesat e că actualul preşedinte al Camerei Deputaţilor scria în declaraţia de avere din iulie 2008a dobândit un teren de 8.422,96 mp în Turnu Măgurele (Şos. Primăverii) de la SC MODERN SRL… „prin transmiterea universală a patrimoniului către asociatul unic”. Aşa scrie în declaraţia de avere din iulie 2008 (AICI).

Înţeleg din acea declaraţie de avere că Liviu Nicolae DRAGNEA a fost unic asociat la MODERN SRL Turnu Măgurele (CUI/CIF: 12039055) şi din acest motiv a primit terenul de aproape un hectar.

Eu nu am găsit nicăieri că Liviu Nicolae DRAGNEA ar fi fost „asociatul unic” la acea firmă, am găsit doar nişte referiri la Petre RADAN. Poate nu am ştiut eu unde să caut!

În schimb am mai găsit – în aceeaşi declaraţie de avere – nişte referiri la spaţii comerciale dobândite prin „dizolvarea fără lichidare” şi prin „transmiterea universală a patrimoniului către asociatul unic DRAGNEA LIVIU NICOLAE”.

Superbă asta cu „transmiterea universală a patrimoniului”! Chiar nu am mai auzit-o până acum. în plus, eu nu ştiu să existe dizolvare fără lichidare (a unei firme). Cum au ajuns spaţiile comerciale la DRAGNEA dacă nu s-a efectuat lichidare?!.

În aceeaşi declaraţie de avere existau şi nişte menţiuni legate de datoriile unei doamne pe nume PRODANA PETRACHE, sărim peste asta, dar interesată mi s-a părut menţiunea „precontract vânzare cummpărare terenuri clădiri„… în valoare de 3.000.000 lei.

Cam aşa arăta averea (declaraţia de avere) a lui DRAGNEA Nicolae Liviu din 2008. O găsiţi ataşată.

După 10 ani, în iunie 2018, Liviu Nicolae DRAGNEA susţine că mai are doar un teren, un apartament şi un spaţiu comercial în Turnu Măgurele, două maşini necăjite şi aproape 25.000 de euro în conturi. Nici o Belină şi nici vreo proprietate cât jumate din Teleorman!

Iar în anul anterior a trăit din 161.912 lei, adică undeva la 2.850 de euro pe lună.

NOTĂ:
Acest articol se bazează doar pe declaraţiile de avere depuse de Liviu Nicolae DRAGNEA în 2008 şi 2018.

DOCUMENTE ATAŞATE:
Liviu Nicolae DRAGNEA – declaraţie de avere 2008

Liviu Nicolae DRAGNEA – declaraţie de avere 2018