Dan BOBOUŢANU (foto, 54 de ani) este primar al municipiului Hunedoara după alegerile locale din iunie 2016. Anterior a fost viceprimar.

În 2016, în calitate de viceprimar (aproape jumătate de an) plus primar, a câştigat – conform declaraţiei de avere43.543 lei, adică o medie de 3.629 lei/lună.

În 2017, în calitate de primar, a câştigat – tot conform declaraţiei de avere80.744 lei, adică o medie de 6.729 lei/lună. O creştere de 85%.

Anul trecut (2018), primarul Dan BOBOUŢANU a încasat CA VENITURI SALARIALE sume de 115.385 lei, adică 9.615 lei/lună. Creşterea faţă de anul trecut e de 43%.

Nu trăiesc în Hunedoara, aşa că nu pot să spun dacă această creştere salarială este meritată sau nu. Doar locuitorii din Hunedoara îşi pot exprima o părere obiectivă!

Doar am prezentat veniturile primarului Dan BOBOUŢANU… pentru că îmi permit! Îmi permit pentru că nu trăiesc în Hunedoara! Sunt convins că e foarte greu pentru jurnaliştii din Hunedoara… chiar şi să prezinte o astfel de informaţii publică!

Şi încă ceva: a dispărut CV-ul primarului Dan BOBOUŢANU de pe site-ul primăriei. Era AICI. (sursa foto: facebook.com/danboboutanu)

DOCUMENT ATAŞAT:
Dan BOBOUŢANU (primar HUNEDOARA) – declaraţie de avere (2019 pentru anul fiscal 2018)11 august 2019

2 Opinii până acum.

 1. Ventzel Manuela spune:

  Nu consider ca este un salariu mare,conduce totuși un oraș, și o face bine. Sunt și salarii mai mari în Hunedoara! Felicitări pentru toți cei implicați la schimbarea în bine a orașului!

  • Dorin spune:

   Traiesti in Hunedoara?Hunedoara care efectiv este un capat dr linie de tren?Hunedoara care inafara de joburi de taximetrist,si vanzator aproape nu mai exista nimic si chiar si acele joburi sunt putine.Hunedoara care nu a atras nici un investitor din 2006 pana anul trecut,hunedoara care in tot timpul ala care la petrecut el ca primar a facut o pietonala centrala si o fantana in centru orasului
   Ai idee ce inseamna suma de 115385 lei in hunedoara chiar si in romania si sa ajungi la acea suma in doar 3 anii?Sa fim realisti te rog.Nu vreau sa jignesc si nici sa vorbesc urat,dar asta e doar onalta hotie in hunedoara.A da si vreau sa adaug ca CV’ul lui a fost retras probabil din cauza faptului ca a lucrat ca si instructor auto pana prin 2010,si din cauza studilor care lea terminat si nu lea terminat.De la instructor auto la primar se pare ca drumul nu e asa lung.

Spune-ți opinia


instagram volgers kopen volgers kopen