DIMOS PROFESIONAL a intrat direct în faliment; cererea a fost depusă IERI şi admisă ASTĂZI, iar Tribunalul Constanţa ascunde informaţiile esenţiale pentru creditori

DIMOS PROFESIONAL SRL Constanţa (CUI: 18903770) este deţinută de Nicolae Anton CHIREA şi Dumitru Petrişor CHIREA, are ca obiect principal de activitate „Comerţ cu autoturisme şi autovehicule uşoare (sub 3,5 tone)” şi a încheiat anul 2017 cu datorii de 1,74 milioane lei, în condiţiile în care cifra de afaceri a fost de 810.302 lei.

Ieri, 17 iulie 2018, a depus la Tribunalul Constanţa o cerere de intrare direct în faliment (oficial se numeşte procedură simplificată de insolvenţă) şi… ce să vezi?! Astăzi, 18 iulie 2018, instanţa a admis cererea şi a dispus „deschiderea procedurii simplificate a insolvenţei debitoarei”… iar pe portalul instanţelor nu a publicat mai nimic, situaţie neobişnuită pentru această instanţă, care – de obicei – este ceva mai riguroasă în privinţa informaţiilor esenţiale pentru creditori.

Totuşi, persoana care se ocupă de publicarea senţinţelor pe portal a catadicsit să anunţe că atribuţiile de lichidator judiciar provizoriu vor fi îndeplinite de CII EVDOCHIM MARIANA În rest – NIMIC. Nu trebuie să ştie „fraierii de creditori” care este termenul de înscriere la masa credală, când va fi prima Adunare a Creditorilor sau alte amănunte de acest gen.

Probabil dintr-o eroare, instanţa a anunţat pe portal că următorul termen de judecată în Dosarul de faliment nr.4287/118/2018, al debitoarei DIMOS PROFESIONAL SRL, este programat pe 8 octombrie 2018. (sursa foto: facebook.com/dimos.profesional)