Eşti din Iaşi şi locuieşti într-un bloc administrat de INAAP? Nasol! O asociaţie i-a cerut insolvenţa

INAAP SRL Iaşi (CUI: 14616850) este o firmă care oficial se ocupă de „administrarea imobilelor pe bază de comision sau contract”. Mai exact, e un fel de administrator pentru nişte blocuri din Iaşi. Pentru nişte blocuri care nu au fost în stare să-şi găsească un administrator competent… sau au fost obligate să apeleze la firme de genul INAAP.

INAAAP SRL a fost înfiinţată în aprilie 2002 şi, după cum se prezintă site-ul propriu, mai are un pic şi moare. Şi nu o să plângă nimeni din acest motiv, poate o să aducă cineva o floare la înmormântare… cu speranţa că va mânca o lingură de colivă.

Sugestiv mesajul de pe site-ul inaap.ro: mai sunt 134 de zile şi ceva ore… până când „ne dăm sufletul”! Iar faza frumoasă este că nu e vorba de un cronometru, acele numere 134-12-50-33 apar în permanenţă. Sunt puse la plesneală!

Sărind peste faptul că în mediul online nimeni nu are cuvinte de laudă pentru INAAP, cred că important e să spun că împotriva acestei firme există o cerere de insolvenţă, depusă de ASOCIAŢIA DE LOCATARI NICOLINA CUG PT 9, demers care a dus la înregistrarea Dosarului nr.4792/99/2018, pentru care încă nu a fost stabilit/anunţat primul termen de judecată.

Şi ca să ne lămurim cine şi ce e cu această firmă: INAAP SRL nu a raportat angajaţi pentru anul trecut (aşa apare pe mfinante.ro) şi este deţinută de septuagenara Alexandrina GLINSCHI, persoană care a mai îngropat două firme: ANALIST CONT SRL (CUI: 13669814) – deja radiată şi MULTICONT SERVICE SRL (CUI: 15355923) – în faliment. (sursa foto: digi24.ro)