Dragi timişoreni, mă numesc Nicolae ROBU… şi nu e problema voastră câţi bani am câştigat anul trecut!

Dragi timişoreni,

Mă numesc Nicolae ROBU (foto)… şi m-aţi ales primar în urmă cu 8 ani.
Poate ar trebui să vă mulţumesc… dar oricum nu aţi avut altă variantă!

Îmi cer mii de scuze că am renunţat la sondajele (de pe Facebook) care demonstrau că sunt cel mai iubit timişorean.
DA, a fost o greşeală, foarte mulţi dintre susţinătorii mei s-au simţit dezamăgiţi… că nu au putut să-şi exprime devotamentul pentru cel mai bun primar care a fost vreodată în Capitala Banatului.

Vă promit că voi relua sondajele cât de curând.

În afară de acestă veste minunată, doresc să vă mai informez că am reuşit să îi conving pe cei de la ANI (Agenţia de Integritate) să elimine declaraţiile mele de avere din anii anteriori, care erau speculate răutăcios de tot felul de indivizi.

Observ că, mai nou, se trezesc unii să spună că Primăria Municipiului Timişoara – instituţie care e sinonimă cu numele Nicolae ROBU – nu a publicat declaraţiile de avere şi de interese din 2020 ale celor care muncesc din greu pentru binele locuitorilor din Capitala Banatului.

Unii chiar şi-au permis să mă acuze pe mine, Nicolae ROBU, că îmi ascund veniturile.

La cât muncesc eu, atât la Primăria Timişoara, cât şi la „Politehnică”, mi-a fost ruşine să vă prezint sumele încasate. Am lucrat aproape ca voluntar.

Cine să înţeleagă? Cei care visează să ajungă primari, în condiţiile în care nu ştiu ce eforturi trebuie depuse pentru un studiu de prefezabilitate, pentru montarea unor borduri. Toţi se uită la bani, la suma contractelor, de parcă ar fi o regulă că 10-20% din sumă să ajungă la primar!

E adevărat că site-ul Primăriei Municipiului Timişoara nu prezintă declaraţiile de avere din 2020, dar asta pentru că nu mi s-a părut corect să le plângeţi de milă angajaţilor instituţiei… şi amenda (minimă) e de 50 de lei.

Vă mulţumesc că m-aţi ascultat, sunt convins că o să mă realegeţi şi vă garantez că voi rămâne… la fel de bun ca şi până acum! (sursa foto: fanatik.ro)

NOTĂ:
Acest text se vrea a fi un pamflet şi trebuie tratat ca atare!