Dumitru TOMORUG se crede isteţ! Nu a trecut în declaraţia de avere sinecurile de la CTP şi VEOLIA… în valoare de 63.882 lei

Dumitru Petre TOMORUG (foto) este Director Executiv în cadrul Primăriei Iaşi. Un tip uns cu toate alifiile… care va împlini 61 de ani în octombrie, după cum susţine CNP-ul de pe site-ul municipalităţii ieşene. Un CNP uitat (intenţionat sau nu) de cei care se ocupă de publicarea declaraţiilor de avere!

Şi apropo de declaraţiile de avere… şi de unsul cu toate alifiile: Dumitru TOMORUG susţine/MINTE în declaraţia de avere din iunie 2019 că anul trecut a încasat doar 104.494 lei, de la Primăria Municipiului Iaşi, adică 8.708 lei/lună.

În realitate, TOMORUG a încasat aceşti bani… plus 32.859 lei în calitate de membru CA la COMPANIA DE TRANSPORT PUBLIC (CTP) IAŞI… plus 31.023 lei de la VEOLIA TERMO IAŞI. Aşa crede el că se numeste firma care îi dă aceşti bani. În realitate, numele societăţii este VEOLIA ENERGIE IASI SA (CUI/CIF: 30570461).

TOMORUG nici nu ştie cum se numeşte firma care îi plăteşte o sinecură de 2.585 lei/lună, aveţi impresia că face ceva pentru această societate?!

Aceste informaţii, legate de sinecurile de 63.882 lei din 2018, nu le-am inventat eu. Apar în declaraţia de interese a lui TOMOROG din acest an.

Ce s-a gândit directorul primăriei? Îi prostesc pe jurnalişti, trec în declaraţia de avere doar leafa de la primărie… şi sinecurile le menţionez în declaraţia de interese, unde nu se uită nimeni… şi aşa nu pot fi acuzat de fals în declaraţii.

Şi nu e vorba de o greşeală în completarea declaraţiei de avere, ci de o practică. TOMORUG a procedat la fel şi anul trecut. În declaraţia de avere din iulie 2018 a menţionat doar salariile de la primărie, în cuantum de 85.850 lei… şi doar în declaraţia de interese a menţionat pomenile de la CTP şi VEOLIA.

Unii jurnalişti, mai noi în branşă, au muşcat-o (AICI, de exemplu)… dar nu toţi ne-am născut ieri! GHINION, domnule TOMORUG! (sursa foto: bzi.ro)

DOCUMENTE ATAŞATE:
Dumitru Petre TOMORUG – declaraţie de avere 2019

Dumitru Petre TOMORUG – declaraţie de interese 2019

Dumitru Petre TOMORUG – declaraţie de avere 2018

Dumitru Petre TOMORUG – declaraţie de interese 2018