Echipa ASTRA GIURGIU poate da lovitura: să intre în INSOLVENŢĂ între cele două tururi din Europa League!

În urmă cu exact o săptămână scriam că „Tribunalul Giurgiu favorizează echipa de fotbal ASTRA”, pentru că trecuseră mai bine de două luni de când GAMA VERDE SRL Focşani (CUI: 16550434), firma care a „montat” gazonul pe stadionul din Giurgiu, a solicitat deschiderea procedurii de insolvenţă împotriva ASOCIAŢIEI FOTBAL CLUB ASTRA (CUI: 16739566), iar instanţa nici măcar nu a stabilit primul termen de judecată în Dosarul nr.2086/122/2016.

Să vezi minune! După câteva zile, pe portalul instanţelor de judecată a fost publicată data primului termen de judecată, care nu e la vară, ci pe 22 februarie 2017. Avem astfel ocazia „să punem în cur” şi UEFA cu o situaţie inedită – o echipă care intră în insolvenţă între cele două manşe ale unui meci din Europa League. Mai exact: partida tur dintre ASTRA GIURGIU şi GENK se va desfăşura pe 16 februarie 2017, iar returul pe 23 februarie 2017. Cu o zi înainte de retur, formaţia românească are şansa de a intra în insolvenţă. Nu cred că se va întâmpla aşa pentru că judecătorii de la Tribunalul Giurgiu par a fi suporteri ai echipei lui Şumudică şi probabil vor pronunţa o amânare, dar ar fi frumos să punem în dificultate şi UEFA cu insolvenţele noastre!

Şi tot legat de echipa din Giurgiu, merită menţionat faptul că amtrenorul Marius Ninel ŞUMUDICĂ a contestat în instanţa decizia de sancţionare, măsură în urma căreia ar trebui să plătească vreo 45.000 de euro. Norocul lui este că speţa se va judeca la Tribunalul Bucureşti, şi nu la Giurgiu. Deşi cererea a fost depusă pe 1 februarie 2017, constituindu-se asftfel Dosarul nr.3282/3/2017, iar conflictele de muncă (teoretic) se judecă mult mai repede decât cauzele de alt tip, încă nu a fost stabilită data primului termen de judecată. (sursa foto: afcastragiurgiu)