Hai să le plângem de milă patronilor LEAHU şi GHEORGHIU! Pierderi de un milion lei la FRATELLI Iaşi

Înfiinţată în august 2012 de către Cătălin CROITORU, societatea HIDEAKI SRL Iaşi (CUI/CIF: 30511490) este deţinută la ora actuală de Cătălin Gabriel LEAHU (51,6%) şi Bogdan Mihai GHEORGHIU (48,4%), cu menţiunea că doar asociatul majoritar are atribuţii de administrator… iar capitalul social este de 310 lei!

Chiar dacă numele HIDEAKI SRL poate părea necunoscut, este vorba de firma care administrează Clubul FRATELLI din Iaşi, deschis în 2013. În primii 3 ani de existenţă ai acestui club (2013-2015), HIDEAKI SRL a raportat peste 30 de angajaţi, după care a coborât la doi angajaţi în 2016 şi la unul singur în 2017! Aşa arată evidenţele de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Anul trect, numărul mediu de angajaţi a fost 9, ceea ce este foarte puţin pentru o astfel de „unitate” şi, dacă nu este o greşeală de raportare, înseamnă că mai toţi cei care prestează la Clubul FRATELLI au contracte comerciale (nu de muncă)… sau lucrează la negru, că noaptea nu se fac controale – aţi auzit să fi făcut ITM iaşi vreun control de noapte în ultimii ani?

Interesant la anul trecut este că HIDEAKI SRL a raportat venituri de 4,74 milioane lei, aproape la fel ca în anul anterior, dar cheltuielile au sărit la 5,77 milioane lei, ceea ce a dus la pierderi de 1.047.101 lei. Nu pot să cred că 8 angajaţi în plus (faţă de 2017) au generat cheltuieli suplimentare de un milion de lei… şi nu înţeleg cum o crâşmă ca asta, cu „preţuri de preţuri” şi clienţi „grupa mare”, poate genera pierderi.

Şi încă ceva: Pizzeria Rita (tot din Iaşi) a raportat pentru anul trecut 54 de angajaţi, venituri de 5,98 milioane lei şi un profit net de 1,27 milioane lei. Da, RITA este pizzerie de cartier şi FRATELLI este club în centrul oraşului… tocmai de asta nu înţeleg aceste diferenţe! (sursa foto: facebook.com/FratelliIasiRo)

CITIŢI ŞI:
AFTERHILLS a încheiat anul 2018 cu pierderi de 6,5 milioane lei şi datorii de 11,9 milioane lei