Iacob-Viorel PAPUC a trecut firmele ALEELENTOYS şi RGCM CLEAN 2019 pe numele unui necăjit; prima face obiectul unor confiscări speciale (jucării contrafăcute), iar a doua a intrat deja în faliment

RGCM CLEAN 2019 SRL (CUI/CIF: 41886312) a intrat direct în faliment pe data de 18 mai 2023, susţinând în documentaţia depusă la Dosarul nr.13739/3/2023 că „fondurile băneşti disponibile sunt insuficiente pentru plata datoriilor exigibile în sumă totală de 216.842,61 lei faţă de creditorii săi”.

Desigur, sunt sute de firme care intră în faliment într-o lună, numai că în acest caz sunt mai multe indicii care conduc la ipoteza unei ţepe premeditate, nu la o incapacitate de plată reală.

În octombrie 2022, asociaţii Raul-Mihail CHIRIAC şi Iacob-Viorel PAPUC (unic administrator) au trecut firma pe numele „necăjitului” Romulus LOGA, iar sediul social a fost mutat în Capitală, anterior fiind în Târgu Jiu… deşi noul patron are domiciliul în judeţul Gorj.

Conform raportărilor ANAF („lista ruşinii”), RGCM CLEAN 2019 SRL avea restanţe fiscale în momentul cesiunii, iar bilanţul public arată că firma a încheiat anul 2022 cu 204.402 lei în casă şi conturi la bănci şi creanţe de 304.203 lei. E greu de crezut că PAPUC şi CHIRIAC au vândut firma cu active circulante de peste jumătate de milion de lei… care ar fi permis achitarea datoriilor (la stat).

Demn de semnalat este faptul că – aproximativ în aceeaşi perioadă – Romulus LOGA a preluat şi ALEELENTOYS SRL Târgu Jiu (CUI/CIF: 36943578), sediul social fiind mutat tot în Bucureşti, exact la aceeaşi adresă unde a ajuns şi RGCM CLEAN 2019 SRL. Şi ce să vezi?! Tranzacţia a avut loc la scurt timp după ce instanţa a decis o „confiscare specială” a unor jucării contrafăcute de la ALEELENTOYS SRL şi PAPUC (AICI). Şi mai este un astfel de dosar pe rolul Judecătoriei Târgu Jiu (AICI).

Şi coincidenţele nu se opresc aici. Exact în apartamentul din Târgu Jiu care era sediul social pentru ALEELENTOYS SRL… a fost înfiinţată – la finalul lunii octombrie 2022, de Iacob-Viorel PAPUC – societatea VIOALEPAPY COM SRL (CUI/CIF: 47061918), care a preluat afacerea cu jucării – Magazinul Alessia.

Iar faptul că Iacob-Viorel PAPUC e „băiat bun” de multă vreme, nu din cauza COVID-ului (sic!), este demonstrat de falimentul din palmaresul individului, cel al societăţii WASH SINCER PANN SRL (CUI/CIF: 37668808), o ţeapă de 149.779 lei pentru care Tribunalul Gorj a pronunţat sentinţă de atragerea a răspunderii, dar decizia a fost anulată de Curtea de Apel Craiova.

Şi WASH SINCER PANN SRL a urmat traseul Târgu Jiu – Bucureşti, iar de procedura de faliment s-a ocupat lichidatorul judiciar TEAM INSOLV IPURL… exact practicianul ales de debitoare să îngroape (şi) RGCM CLEAN 2019 SRL. Numai coincidenţe la acest Iacob-Viorel PAPUC! (sursa foto: facebook.com/magazinjucariialesia)