Infractorul Constantin Sorin HOMAN, frate al directorului general de la CONSTRUCŢII SA Sibiu, este dat în urmărire naţională de peste un an şi jumătate; Poliţia „îl caută” în Fraţăuţii Vechi… deşi instanţa care l-a condamnat susţine că are domiciliul în Oradea; când teoretic era dat în urmărire… a mai comis o infracţiune!

Site-ul Poliţiei Române precizează că un individ pe nume Constantin Sorin HOMAN (foto, stânga) este dat în urmărire naţională pentru că se sustrage de la executarea unei pedepse cu închisoare – „1 an şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere” (AICI). Teoretic, este dat în urmărire. De peste un an şi jumătate!

Hilar este faptul că Poliţia Română (siguranţă şi încredere, desigur!) susţine că infractorul Constantin Sorin HOMAN ar avea domiciliul în Fraţăuţii Vechi, judeţul Suceava (acasă la mama lui)… în condiţiile în care instanţa care l-a condamnat precizează foarte clar că ultimul domiciliu (cunoscut) este în Oradea AICI.

Infractorul Constantin Sorin HOMAN este unul dintre fraţii lui Ioan Adrian HOMAN (foto, dreapta), director general la CONSTRUCŢII SA Sibiu (CUI/CIF: 799324)… individ cu două falimente şi două insolvenţe la activ… plus condamnări penale ce însumează peste 10 ani de închisoare, cu menţiunea că a beneficiat de o decizie de reabilitare judecătorească (Dosar nr.4110/285/2014) – AICI.

Tehnic, infractorul Constantin Sorin HOMAN este dat în urmărirere naţională (de ce nu şi internaţională, că pe cele 10 conturi de FB apare că s-ar fi cărat din ţară?), de peste un an şi jumătate.

SURPRIZĂ! La vreo 10 luni de la condamnarea definitivă… i s-a mai deschis un dosar penal, tot pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”- AICI. Acum este suspendată judecarea, pe nişte chichițe juridice, dar întrebarea este aceasta: cum de nu a fost reţinut pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” în condiţiile în care era dat în urmărire naţională?

CITIŢI ŞI:
PHOENICIA EXPRESS: Stopajul la sursă PENAL depăşeşte 1,45 milioane lei; firma controlată de Mohammad MURAD are datorii la stat de 14,77 milioane lei… în condiţiile în care Fiscul nu a mai (re)calculat accesorii de doi ani şi jumătate