INSOLVENŢĂ la Ferma de porci a lui DRAGNE(A); Curtea de Apel a întors sentinţa Tribunalului Teleorman

În vara anului trecut, FERMA SALCIA SA (fosta ROMCIP SA; CUI/CIF: 1413951), cunoscută drept „Ferma de porci a lui DRAGNEA„, a început să aibă probleme financiare majore, în mai puţin de două luni reuşind să refuze la plată 75 de bilete la ordin emise în favoarea partenerilor de afaceri – detalii AICI.

Societatea teleormăneană nu şi-a mai revenit, dovadă fiind procesele intentate de mai mulţi creditori, iar pe 3 mai 2019 s-a ales şi cu o cerere de insolvenţă, depusă de compania germană SCHWEINEMAST BRADER GMBH printr-o casă de avocatură din Bucureşti. Solicitarea nemţilor, care a dus la constituirea Dosarului nr.767/87/2019, a fost respinsă pe 24 iunie 2019 – AICI.
SCHWEINEMAST BRADER GMBH a atacat sentinţa cu apel, iar „de luna cadourilor” a venit şi „bomba”… de la Curtea de Apel Bucureşti:

Anulează sentinţa civilă apelată şi trimite cauza judecătorului sindic în vederea deschiderii procedurii insolvenţei. Definitivă.

Prin urmare şi aşa deci… FERMA SALCIA SA va intra în insolvenţă, dar cel mai probabil nu anul acesta, pentru că durează nejustificat de mult comunicarea dintre instanţele româneşti.

Chiar dacă este pomenită în continuare drept „Ferma de porci a lui DRAGNEA”, Ştefan Valentin DRAGNEA (foto), fiul infractorului Liviu DRAGNEA (foto), nu mai este acţionar la FERMA SALCIA SA, capitalul social de 819.000 lei fiind deţinut la ora actuală de Ilie-Liviu DRAGNE (98,9%) şi Gabriel TIANU (1,1%). (sursa foto: national.ro)

CITIŢI ŞI:
DRAGNEA nu mai este acţionar la ferma de porci, fostul director a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru evaziune fiscală, iar o companie germană a depus cerere de insolvenţă