PALAS a cerut amânări la plata redevenţei… pentru că a fost frig în martie! (document ataşat)

Contractul de asociere în participaţiune încheiat de Primăria Iaşi (CL Iaşi) cu  firma/firmele lui Iulian DASCĂLU (foto)  este „top secret„. Au mai apărut variante sau fragmente prin presă, dar varianta oficială – NU. Încă NU!

Cred că această secretizare este anormală, poate şi ilegală, din moment ce vorbim despre o înţelegere semnată de municipalitatea ieşeană… care a afectat IREMEDIABIL locuitori din Capitala Moldovei… şi care face obiectul unei Hotărâri a Consiliului Local.

Noroc de diverse procese, că mai aflăm şi noi ce spune acel contract.
Conform documentului ataşat, PALAS a solicitat amânări la plata redevenţei pentru că… a fost prea frig în martie (2011) şi prea cald în august (2010)!

Per total, s-au cerut amânări la plata redevenţei de aproape doi ani, din care vreo 3 luni pentru „starea vremii”. Asta pentru că aşa a fost contractul, aşa au acceptat cei care l-au negociat. Eu mă mir că în contract nu au fost prevăzute şi despăgubiri (din partea primăriei) dacă dezvoltatorul nu reuşeşte să ridice ansamblul la timp!

Referitor la ce e scris în acest document, am o nelămuririre:
În solicitarea de amânare a plăţilor sunt invocate documente emise pentru IULIUS GROUP SRL (în 2010-2011), dar IULIUS GROUP nu mai era parte în contractul de asociere din 2007. Nu e nimic în neregulă? (foto de la inaugurarea lucrărilor la PALAS)

DOCUMENT ATAŞAT:
Solicitare PALAS HOLDING pentru amânare la plata redevenţei

CITIŢI ŞI:
SUPER-DOCUMENT: Contractul iniţial de asociere pentru Ansamblul PALAS (MADISON)