Insolvenţă la producătorul de furaje NUTRIMOLD; administrator judiciar este LIVIU BRAN, un avocat specializat în apărarea escrocilor şi interlopilor

Înfiinţată în martie 1991, NUTRIMOLD SA Iaşi (CUI: 1958614) se prezintă drept „cel mai important producător de furaje şi dezvoltator de ferme din Moldova„. Nu există nicio statistică, niciun studiu care să susţină această afirmaţie, iar rezultatele financiare din ultimii doi ani arată că „e pe ducă”, dar ce contează?

Deţinută în proporţie de 99,99% de Iulian-Gabriel TARŢĂU (50 de ani) şi oficial administrată de Dumitru CHIŞCĂ (63 de ani), NUTRIMOLD SA Iaşi a solicitat protecţia Legii 85/2014 pe 4 aprilie 2017, iar în documentaţia depusă la Dosarul nr.2670/99/2017 a precizat că „face parte dintr-un grup de firme cu TAGRO GRUP SRL şi NUTRIROM SRL, a garantat o serie de credite contractate de către TAGRO GRUP SRL cu CEC BANK SA, termenele de rambursare a creditelor nefiind respectate, ceea ce a dus la începerea executării silite„.

În cererea introductivă, debitoarea a menţionat restanţe financiare de 10.937.613,66 lei, dar nu este foarte clar la ce se referă din moment ce datoriile din bilanţul aferent anului trecut sunt de 56,97 milioane lei. Judecătorul sindic Oana PIPERNEA a admis cererea abia pe 11 mai 2017 şi a numit CASA DE INSOLVENŢĂ B&F SPRL Iaşi (Liviu Gabriel BRAN) în funcţia de administrator judiciar provizoriu. Liviu BRAN (foto) este un avocat care l-a apărat pe pedofilul american KURT TREPTOW, acum le poartă de grijă unor escroci şi interlopi, plus colegului criminal Victor Ioan AXINTE.

În cadrul procedurii, data de 26 iunie 2017 a fost stabilită drept termen limită pentru depunerea cererilor de admitere a creanţelor, iar prima Adunare a Creditorilor a fost convocată pentru 24 iulie 2017, ora 10:00, la sediul administratorului judiciar (Iaşi, str.Anastasie Panu nr.21, bl.7 Noiembrie, sc.B, et.2, ap.11). Între timp, pe 19 iulie 2017 este programat un termen de judecată „pentru judecarea cererii de înlocuire administrator judiciar„. Asta pentru că practicianul CASA DE INSOLVENŢĂ B&F SPRL Iaşi a depus o cerere de înlocuire, apoi „cerere de renunţare la cererea iniţială de înlocuire„! Încă nu s-a lămurit dacă este în conflict de interese, pentru că se ocupă şi de insolvenţa TAGRO GRUP SRL (CUI: 19080094).

În ceea ce priveşte acest practician în insolvenţă, vreau să mai precizez că în puţinele documente pe care le-a publicat în BPI – în cazul ambelor insolvenţe -, nu a precizat niciun număr de telefon pentru contact, niciun mail sau pagină web, ci doar adresa biroului… unde funcţionează, de fapt, Cabinetul de Avocatură Liviu Bran. Altfel spus: toţi creditorii, indiferent de unde sunt, să se deplaseze la „Măria Sa BRAN” pentru a primi o informaţie sau pentru a depune un document. Comportament de apărător al infractorilor… (sursa foto: captura youtube.com)

NOTĂ:
Dacă aţi găsit informaţii utile în acest articol, gândiţi-vă că s-ar putea să fie de interes şi pentru prietenii Dumneavoastră!
Pentru informaţii despre orice altă insolvenţă/faliment din România, expediaţi cu încredere un email la adresa de contact