Instanţa a zis că TERRA TOURISM… încă nu trebuie să intre în insolvenţă!

Pe 27 iunie 2018, TERRA TOURISM SRL (CUI: 16126618), societatea/agenţia autoare a celei mai recenţe ţepe turistice, care probabil nu va fi singura din acest an, a depus la Tribunalul Ialomiţa o cerere de intrare în insolvenţă (sau poate chiar în faliment), demers care a dus la constituirea Dosarului nr.1037/98/2018, Instanţa a stabilit primul termen de judecată pentru data de 5 iulie 2018.

Astăzi, 5 iulie 2018, instanţa a zis că nu-i nicio grabă şi a pronunţat o amânare pentru 24 iulie 2018… „pentru ca debitoarea să depună dovezi cu privire la modalitatea de soluţionare a cererii de stămutare şi cu privire la începerea urmăririi penale şi stadiul cercetărilor”.

Din această exprimare a tribunalului se înţelege că există o cerere de strămutare a procesului şi o plângere penală… probabil împotriva administratorului Oana Aniela DUNEL (foto, fostă PĂCALĂ).

Nu am înţeles exact ce nedumeriri are Tribunalul Ialomiţa, dar cert este că o decizie în privinţa deschiderii procedurii de insolvenţă, sau chiar de faliment, s-a amânat până cel mai devreme pe 24 iulie 2018. Înclin să cred că nici pe 24 iulie 2018 nu se va pronunţa o sentinţă! (sursa foto: terratourism.ro)

CITIŢI ŞI:
TERRA TOURISM a depus cererea de insolvenţă; patroana a avut probleme cu un credit ipotecar, iar anul acesta… şi-a deschis florărie de lux în Pipera