Instanţa a zis: Îi mai dăm două săptămâni lui IULIAN DASCĂLU! Ce mai contează, după aproape doi ani?

Am fost singurul care am scrisfimele lui IULIAN DASCĂLU, poreclit „regele mall-urilor” sau „stăpânul oraşului”, au de plătit Primăriei Iaşi „suma de 3.651.517,22 lei, reprezentând penalităţi de întârziere aferente anilor 2010 parţial, 2011, 2012, 2013 şi 2014, calculate la data plăţii debitului principal, datorate pentru neplata la termen a sumei minime garantate”.

Textul a fost acesta.

Decizia primei instanţe, a Tribunalului Iaşi, a fost atacată cu apel de ambele părţi. Eu cred că primăria lui Chirica a atacat prima decizie în aşa fel încât să nu mai primească nici măcar banii din prima sentinţă! E doar părerea mea!

Şi s-a ajuns la Curtea de Apel Iaşi, instanţă care o lălăie. A mers pe o primă amânare a pronunţării pe 20 februarie 2019 – pentru 6 martie 2019. Iar pe 6 martie a zis că „amână pronunţarea la data de 20 martie 2019„.

Şi dacă a doua instanţă va pronunţa o soluţie defavorabilă firmelor PALAS, banii trebuie plătiţi după comunicarea sentinţei… Adică peste vreo 2-3 ani. Un cititor îmi atrage atenţia că nu e nevoie de comunicarea instanţei pentru că „o decizie definitivă poate fi pusă în executare imediat după data pronunţării (la solicitarea părţii câştigătoare a litigiului)„. Eu nu cred că Primăria Iaşi, atât timp cât va fi condusă de Chirica, Harabagiu… şi Botez, va solicita banii de la firmele „stăpânului”.    

Prima sentinţă a fost comunicată după un an şi vreo 6 luni (detalii AICI), cred că vă imaginaţi că decizia definitivă, a Curţii de Apel, va fi transmisă părţilor… undeva prin 2021.

Timp în care… noi să fim sănătoşi! Primăria va amenaja „pe banii ei” (ai contribuabililor mai exact) căile de acces şi utilităţile pentru marele proiect PRIVAT „Tudor”

Apropo de TUDOR: câţi bani încasează UTI în urma şmenului (numit oficial asociere) cu IULIUS GROUP SRL? (sursa foto: newmoney.ro)

CITIŢI ŞI:
Justiţie, nu glumă! 16 luni pentru comunicarea sentinţei care spune că firmele lui IULIAN DASCĂLU trebuie să plătească Primăriei Iaşi 3,65 milioane lei