Iubirea lui Negoiţă pentru sectorul 3 a devenit marcă înregistrată

Primarul sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă, nu iubeşte numai fotomodelele, ci şi sectorul pe care îl conduce, dragoste pe care a ţinut să o şi „legalizeze” prin înregistrarea mărcii „I love sector 3 (IS3)”. Negoiţă a înregistrat această marcă pe 4 clase, şi anume:

  • 16 – Hârtie, carton şi produse din aceste materiale, necuprinse în alte clase; produse de imprimerie; fotografii; papetărie; adezivi (materiale colante); materiale plastice pentru ambalaj (necuprinse în alte clase).
  • 25 – Îmbrăcăminte, încălţăminte, articole care servesc la acoperirea capului.
  • 35 – Publicitate; gestiunea afacerilor comerciale; administraţie comercială; lucrări de birou; toate acestea în legătură cu serviciile solicitate în clasele 16, 25, 41.
  • 41 – Educaţie; instruire; divertisment; activităţi sportive şi culturale.

Surprinde includerea în cerere a clasei 25, ceea ce sugerează că Negoiţă intenţionează să împartă – în campania electorală viitoare – tricouri, şlapi şi şepci inscripţionate cu „I love sector 3 (IS3)”, ceea ce ar încălca legea, ultimele reglementări electorale stabilind că oferirea de materiale promoţionale este considerată mită.

Şi dacă tot am adus vorba de acest Negoiţă (fratele celui de la Dinamo), merită menţionată şi cea mai recentă declaraţie de avere a primarului de la sectorul 3, care se întinde pe 20 de pagini şi include zeci de terenuri şi de apartamente, dar şi datorii imense, anormale chiar şi pentru un om de afaceri.

De exemplu, ANAF revendică de la Robert Sorin Negoiţă echivalentul a peste 50 MILIOANE de euro, motiv pentru care a fost instituit sechestru asigurator pe părţile sociale deţinute de edil la societăţile DOMUS STIL REAL ESTATE SOLUTIONS SRL (CUI 26078615) şi MAGIC WATER PARK SRL (CUI 24194923). Suma revendicată de Fisc a fost contestată, dar până acum nu a fost pronunţată o sentinţă definitivă în acest caz.

În declaraţia de avere mai surprinde faptul că Negoiţă susţine că datorează firmelor lui sau ale fratelui milioane de lei, deşi aceste firme nu sunt instituţii de creditare. Sau poate că primarul de la sector 3 nu a aflat că a lua bani dintr-o firmă nu se numeşte împrumut, ci este o ilegalitate.

Revenind la dragostea lui faţă de sectorul 3, peste mai puţin de un an vom afla dacă şi locuitorii/alegătorii îl mai iubesc pe Robert Sorin Negoiţă. Să sperăm că până atunci, Negoiţă nu va vrea să facă şi sex cu sectorul 3!

Marca-NEGOITA-ww