LUK MANAGEMENT: Cerere de atragere a răspunderii împotriva foştilor administratori Andreea Ramona MOCANU şi Silvia STĂNESCU pentru recuperarea sumei de 681.585 lei

La 3 zile după publicarea articolului «LUK MANAGEMENT: Lichidatorul judiciar HOMORANU nu pomeneşte nimic de fostul administrator Andreea Ramona MOCANU şi a încercat să îngroape ţeapa trasă Fiscului… dar AJFP Iaşi „i-a dat cu flit”», DGRFP/AJFP Iaşi a înregistrat cererea de atragere a răspunderii personale… împotriva ambilor foşti administratori ai debitoarei LUK MANAGEMENT SRL (CUI/CIF: 34094166), Andreea Ramona MOCANU şi Silvia STĂNESCU – Dosar asociat nr.6631/99/2019/a1.

Prin această acţiune, pe lângă faptul că a confirmat informaţiile publicate de SUPERVIZOR, Fiscul i-a mai dat o palmă aşa-zisului „specialist în insolvenţe” Gheorghe HOMORANU, care nu a aflat că Andreea Ramona MOCANU a fost administrator al firmei în primii 3 ani de activitate (2015-2018).

Societatea LUK MANAGEMENT SRL a fost înfiinţată de Andreea Ramona MOCANU în februarie 2015; în aprilie 2015, în urma unei majorări de capital social, a intrat în firmă Carmen-Petronela DAMIAN, care a dobândit 50% din noul capital social (400 lei), dar oficial nu a avut atribuţii de administrator.

Cu pretenţii de „sales and marketing manager” la o firmă care vinde produse cosmetice turceşti în dubiosul sistem MLM, Carmen-Petronela DAMIAN este la ora actuală asociat majoritar (75%) şi administrator la CONSULTING CORPORATION SRL Cercu (CUI/CIF: 35267176), firmă fără bilanţ depus pe anul 2019 şi care se ocupă de „intermedieri în comerţul cu produse diverse”.

În ianuarie 2018, DAMIAN s-a retras din societate, MOCANU a renunţat la 19 din cele 20 de părţi sociale deţinute şi la atribuţiile de administrator, iar Silvia STĂNESCU, o ţigancă din Grajduri (judeţul Iaşi), a devenit asociat majoritar şi unic administrator. Sediul social a fost mutat în satul Cârlig, comuna Popricani, judeţul Iaşi. În septembrie 2019, şi MOCANU dispare din LUK MANAGEMENT SRL, iar „în locul ei” apare Adrian GOLDIC, cu 2,5% din capitalul social.

Procedura de faliment s-a deschis pe 27 mai 2020, iar tabelul definitiv al creanţelor prezintă o masă credală de 681.585 lei şi un singur „sponsor” – DGRFP/AJFP Iaşi. Altfel spus, 681.585 lei este suma care face obiectul cererii de atragere a răspunderii personale împotriva foştilor administratori Andreea Ramona MOCANU şi Silvia STĂNESCU.

CITIŢI ŞI:
LUK MANAGEMENT: Lichidatorul judiciar HOMORANU nu pomeneşte nimic de fostul administrator Andreea Ramona MOCANU şi a încercat să îngroape ţeapa trasă Fiscului… dar AJFP Iaşi „i-a dat cu flit”