NANETTE: La sesizarea SUPERVIZOR.ro, instanţa nu a admis cererea de închidere a procedurii de faliment; lichidatorul judiciar ESTCONSULT trebuie să valorifice marca deţinută de debitoare… despre care habar n-are!

Înfiinţată în iunie 2002, dar fără activitate de mai mulţi ani, societatea NANETTE SRL Iaşi (CUI/CIF: 14692874) a intrat în faliment abia pe 24 februarie 2021, la cererea Fiscului, care a invocat o creanţă de 185.900 lei.

Lichidatorul judiciar numit iniţial LD EXPERT GRUP IPURL Huşi a încercat să îngroape rapid „chestiunea” şi a propus închiderea procedurii după doar două luni de la deschidere… şi înainte de a publica tabelului definitiv, numai că DGRFP/AJFP Iaşi s-a opus şi, în plus, a reuşit înlocuirea „practicianului grăbit” cu ESTCONSULT IPURL (tot din Huşi, că e criză de astfel de „specialişti” la Iaşi!).

După câteva luni de „muncă asiduă”, timp în care a ajuns la concluzia că nu există nicio persoană căreia să-i fie imputabilă starea de faliment, şi ESTCONSULT IPURL (Liviu IACOB) a propus închiderea procedurii, pe motiv că „debitoarea nu are bunuri care să fie lichidate în vederea acoperirii masei credale”.

Pentru că, în realitate, debitoarea deţine marca combinată NANETTE, înregistrată (la OSIM) pe două clase (25 şi 42), cu număr de registratură – M2004/005155, valabilă până pe data de 16.06.2024 (cu posibilitate de prelungire, desigur), am solicitat instanţei să analizeze oportunitatea continuării procedurii în vederea evaluării şi valorificării mărcii NANETTE.

La termenul de judecată din data de 8 decembrie 2021, Tribunalul Iaşi nu a admis cererea lichidatorului judiciar de închidere a procedurii şi a acordat un nou termen pentru data de 23 februarie 2022. Poate până atunci reuşeşte şi aşa-zisul specialist în insolvenţe ESTCONSULT IPURL să afle ce este o marcă şi „cu ce se mănâncă”! Cred că o să-i folosească… pentru că se mai ocupă de un faliment la care debitoarea deţine chiar două mărci. Încă nu a aflat, dar o să informez eu Adunarea Creditorilor! (sursa foto: facebook.com/mireasa.nanette)

CITIŢI ŞI:
Cerere de atragere a răspunderii personale împotriva „creatoarei de modă” NANETTE PÎRVU