Nu ştie cum se numeşte firma pe care o deţine… dar a cerut şi A OBŢINUT devansarea termenului de judecată în Dosarul de Insolvenţă ROSAL GRUP

Există o firmă de pază în Ploieşti care s-a numit JOE FORCE EGALITATE SECURITY SRL (CUI: 33510383)… până în noiembrie 2017. Atunci, mai exact pe 29 noiembrie 2017, s-a decis schimbarea numelui în UNITED DEFENSE GROUP SRL. Patron al firmei (în acte) este Tudor Ionuţ BACH (împlineşte 31 de ani luna viitoare). Oficial este asociat majoritar şi administrator. Mai este asociat la ALLCARS RNC BRAND SRL Boldeşti Scăeni (CUI: 35163345), o firmă înfiinţată în 2015 şi fără activitate până în 2016.

Pe data de 2 februarie 2018, Tudor Ionuţ BACH a depus la Tribunalul Bucureşti o cerere de deschidere a insolvenţei împotriva ROSAL GRUP SA Bucureşti (CUI: 6089555), cunoscută drept „firma de gunoaie a familiei PRIGOANĂ”. Cererea a fost depusă în numele JOE FORCE EGALITATE SECURITY SRL, după cum precizează portalul instanţelor de judecată, deşi societatea avea un alt nume. Am scris AICI, nu mai insist.

Tribunalul Bucureşti, instanţa care judecă astfel de cereri, a dat un termen „generos” – 3 mai 2018. Ce să vezi?! Tudor Ionuţ BACH nu a fost de acord şi a solicitat preschimbarea/devansarea acestui termen. Solicitarea lui a fost analizată şi ACCEPTATĂ pe 15 februarie 2018, dată la care s-a decis „preschimbarea termenului de judecată pentru data de 29.03.2018„.

Nu e nimic în neregulă aici, problema e că nu a sesizat nimeni că numele creditorului s-a schimbat între timp. Cel puţin aşa reiese din menţiunile de pe portalul instanţelor de judecată.

E drept că nu trebuie să fim foarte răutăcioşi cu acest Tudor Ionuţ BACH… poate nu a aflat că firma pe care o patronează s-a „rebranduit”! El e patron (doar) în acte (a preluat-o la un moment dat, nu a înfiinţat-o el), de ce să emitem pretenţii exagerate?!

Dincolo de glume şi ironii eventual deplasate (poate omul nici nu ştie să scrie!), cert este că cererea de insolvenţă împotriva ROSAL GRUP SA va fi judecată pe 29 martie 2018. (sursa foto. facebook.com/rosalgrup)

CITIŢI ŞI:
O firmă de pază a solicitat insolvenţa ROSAL GRUP… la două săptămâni după ce a renunţat la o cerere similară! Firma de salubritate are acţiuni la purtător