Ofertă last-minute: nuntă „pe nevăzute”, invitaţii transmise prin mica publicitate

Anul acesta, agenţiile de turism din România au lansat o ofertă în premieră – vacanţe „pe nevăzute”. Un individ (probabil) din Iaşi s-a gândit să lanseze o ofertă şi mai tare: invitaţi „pe nevăzute” la o nuntă, dar e corectă şi varianta invitaţi la o nuntă „pe nevăzute”. Şi pentru ca totul să fie original şi plin de mister, aceste invitaţii sunt transmise prin mica publicitate şi reprezintă un fel de last-minute, pentru că nunta e sâmbăta asta.

ANUNT-NUNTA

Anunţul a apărut pe 22 septembrie 2015, în cotidianul regional EVENIMENTUL, atât în ediţia tipărită, cât şi pe pagina web (ziarulevenimentul.ro). Şansa ca să fie o glumă este minimă pentru că anunţurile la această publicaţie nu sunt gratuite, ci chiar au un tarif generos (se plăteşte separat pentru tipar şi web).

În dorinţa de a utiliza cât mai puţine cuvinte, autorul nu a precizat dacă mirele are 26 de ani şi mireasa – 30 sau e invers, iar din formula „onorăm invitaţia altă dată” se înţelege că e pe bază de reciprocitate. Chiar dacă nu se precizează nimic de dar, e de presupus că nu te poţi duce cu mâna goală! Ar fi frumos ca mâine să revină cu un anunţ în care să spună că nu mai sunt locuri!

Dacă luăm ca reper numărul de telefon, observăm că individul cu aceste invitaţii năstruşnice nu e la prima „abatere”, în urmă cu ceva vreme publicând (tot în EVENIMENTUL) un alt anunţ simpatic, care de data asta probabil îl viza personal.

ANUNT-DOAMNA

Din păcate, nici data trecută nu a fost foarte darnic în amănunte şi nu ne-a spus ce ar vrea el să lucreze la o doamnă. Totuşi, ţinând cont că singurele „calificări” menţionate au fost „domn” şi „singur”, este de bănuit că a visat la un post de genul acesta. Din moment ce nu a mai revenit cu anunţul, se poate deduce că a găsit!