OMNIA TURISM – o nouă amânare în dosarul de insolvenţă

Vă mai amintiţi de OMNIA TURISM?
Este agenţia de turism care a ţepuit mii de persoane. Direct sau prin agenţiile partenere… care acum încearcă să pună totul în cârca mortului George NEGRU.

Pe 24 octombrie 2017, la cererea creditorului TRANSPOMAR INTERNAŢIONAL TURISM SRL Bucureşti (CUI: 16285516), a fost deschis Dosarul de insolvenţă nr.40516/3/2017. Împotriva OMNIA TURISM SRL (CUI: 2620505), desigur.

Ieri, 21 iunie 2018, a fost un nou termen în acest dosar. Iar instanţa a zis aşa: „Amână pronunţarea la data de 02.07.2018„.

De ce se tot amână deschiderea procedurii de insolvenţă?
Teoretic/oficial pentru că situaţia debitoarei OMNIA TURISM este una complicată – patronul a murit şi nimeni nu vrea să-şi asume calitatea de reprezentant al unei asemenea firme.

PRACTIC – se urmăreşte ca păgubiţii să renunţe la a-şi mai cere drepturile de la OMNIA TURISM, de la agenţiile partenere… sau de la instituţiile statului.

Vă mai amintiţi de OMNIA TURISM?
Agenţiile partenere, instituţiile statului şi chiar ANAT speră că nu pentru mult timp!

CITIŢI ŞI:
Vom avea şi anul acesta un scandal în turism! Agenţia BAVARIA TOUR şi-a mutat activitatea pe o altă firmă; patroana face parte din COMISIA DE ETICĂ ŞI BUNE PRACTICI… de la ANAT, desigur!