PARC RESIDENCE ALPHA: Google nu a auzit de Minerva-Leontina SANDER… individa numită de JIDVEIAN în funcţia de administrator special! Prezentatoarea de sâni şi picioare pe Facebook şi Instagram… trebuie să elaboreze Planul de reorganizare judiciară

PARC RESIDENCE ALPHA SRL Alba Iulia (CUI/CIF: 40806013) a intrat în insolvenţă pe 1 noiembrie 2023, oficial la propria cerere, conform deciziei pronunţate de judecătorul sindic Carmen CROITORU în Dosarul nr.4578/107/2023.

Termenul limită de înscriere la masa credală este 18 decembrie 2023, iar în funcţia de administrator judiciar provizoriu a fost desemnat – la propunerea debitoarei – CII JURJ LILIANA-MARIANA, pentru că este „de-al nostru”, adică de-al ţeparilor JIDVEIAN… deşi nu are experinţă în astfel de proceduri – detalii AICI.

Pentru ca bătaia de joc la adresa creditorilor să fie completă, asociaţii Olga JIDVEIAN (80%) şi fiul Ovidiu Viorel JIDVEIAN (10%), Marius ROMCEA (10%) nu a participat, au numit-o pe Minerva-Leontina SANDER (foto) în funcţia de administrator special.

Nu ştiţi cine e Minerva-Leontina SANDER?! Nu vă faceţi procese de intenţie, nici Google nu ştie. Nu există nicio referire pe net la acest nume (o să fie de acum încolo!), nu figurează la Registrul Comerţului cu vreo firmă… nici măcar falimentată!

În schimb, este prezentă pe Facebook şi Instagram, unde îşi promovează în principal sânii şi picioarele… care, dacă nu sunt photoshop-ate „la greu”, arată chiar bine pentru o domnişoară care a împlinit 45 de ani în urmă cu două luni. Da, 45 de ani, aşa apare în actele înregistrate cu ocazia numirii în funcţia de administrator special.

Conform Procesului Verbal al Adunării Asociaţilor, s-a mai decis și «continuarea activităţii debitoarei în baza unui Plan de reorganizare şi acordarea mandatului de elaborare a acestuia doamnei SANDER Minerva-Leontina».

E drept că va mai curge multă apă pe Mureş până la planul de reorganizare (6 luni în cel mai fericit caz), dar creditorii ar trebui să verifice această persoană, dacă are şi competenţe pentru asemenea sarcini… şi să nu se lase în baza administratorului judiciar provizoriu (din motivele prezentate), care nu trebuie confirmat în funcţie sub nicio formă.

În cel mai recent Raport de activitate, CII JURJ LILIANA-MARIANA precizează foarte clar că «debitoarea are ca organ de conducere un administrator cu puteri depline de reprezentare şi administrare în persoana domnului GANEA Cristian», iar despre Minerva-Leontina SANDER circulă un zvon (pe grupurile celor ţepuiţi de JIDVEIAN) care spune că, de fapt, a plătit avans pentru un apartament… şi cumva şi-a recuperat banii înainte de deschiderea procedurii!

Zvonul ca zvonul, dar în ceea ce priveşte afirmaţia din raport a aşa-zisei specialiste în insolvenţe Liliana-Mariana JURJ… există o problemă, care oficial poartă numele de Articolul 54 din Legea 85/2014:

Mandatul administratorilor statutari încetează de la data ridicării dreptului de administrare sau de la data desemnării administratorului special. Încetarea mandatului impune obligaţia predării gestiunii

Şi mai există în Raport o informaţie care trebuie scoasă în evidenţă: administratorul judiciar provizoriu precizează că nu va fi în stare să întocmească Raportul asupra cauzelor şi împrejurărilor care au dus la apariţia insolventei debitorului în termenul stabilit de instanţă şi va solicita o amânare (de 40 de zile). Asta înseamnă că documentul nu va putea fi analizat şi votat la prima Adunare a Creditorior, din 12 ianuarie 2023.

A rămas că Liliana-Mariana JURJ se mai gândeşte cum o să procedeze, demn de semnalat fiind şi faptul că a încheiat „de capul ei” un „contract de colaborare cu expert contabil judiciar RĂDUCEA Marius-Adrian”, iar debitoarea i-a pus la dispoziţie doar o parte din documentele contabile, pe motiv că „la această dată se află în derulare inspecţia fiscală a ANAF”. (sursa foto/colaj: facebook.com – Min Erva)

CITIŢI ŞI:
HALUCINANT! Avocata Liliana-Mariana JURJ a fost propusă (de JIDVEIAN) în funcţia de administrator judiciar pentru că insolvenţa PARC RESIDENCE ALPHA „este un caz social, cu oameni simpli şi câteva firme”… de care trebuie să se ocupe „cineva de pe plan local, cu respect faţă de lege, cu ruşine faţă de comunitate” (document ataşat: Sentinţa de deschidere a procedurii de insolvenţă)