PARC RESIDENCE ALPHA: Termenul de înscriere la masa credală este 18 decembrie 2023. ATENŢIE la „propunerile” lansate de JIDVEIAN şi de administratrul judiciar provizoriu JURJ! (document ataşat: Notificarea privind deschiderea procedurii de insolvenţă)

PARC RESIDENCE ALPHA SRL Alba Iulia (CUI/CIF: 40806013) a intrat în insolvenţă pe 1 noiembrie 2023, oficial la propria cerere, conform deciziei pronunţate de judecătorul sindic Carmen CROITORU în Dosarul nr.4578/107/2023.

Desemnat administrator judiciar provizoriu la propunerea debitoarea… pentru că este „de-al nostru”, adică de-al ţeparilor JIDVEIAN… şi fără experienţă în proceduri de o asemenea anvergură/importanţă, practicianul CII JURJ LILIANA-MARIANA s-a îndurat să publice notificarea privind deschiderea procedurii de insolvenţă la aproape o săptămână de la acest eveniment.

Conform documentului (ataşat), termenul limită de înscriere la masa credală este 18 decembrie 2023, iar datele de contact ale aşa-zisei specialiste în insolvenţe Liliana-Mariana JURJ sunt următoarele:

  • CII JURJ LILIANA MARIANA
    Sediul social: Alba Iulia, str. Gheorghe Şincai nr.2A, jud. Alba
    Tel/fax: 0258/833823, e-mail: jurjliliana_CII@yahoo.com (probabil intenţionat, adresa de mail este greşită în notificare)

Dintre zvonurile sau informaţiile obţinute prin mijloace jurnalistice, consider că trebuie menţionate următoarele:

  • Unii „oameni simpli” au contracte încheiate cu PARC RESIDENCE ALPHA SRL… dar „promitenta vânzătoare” este o persoană fizică!
  • După ce unii clienţi tepuiţi au demarat proceduri de executare silită, JIDVEIAN a solicitat şi a obţinut plăţi ÎN CONTURILE PERSONALE, inclusiv unul de Revolut!
  • Unii creditori sunt „consiliaţi” de persoane/avocaţi din anturajul debitoarei pentru înscrierea la masa credală… şi sfătuiţi, ca să nu spun obligaţi, să susţină confirmarea practicianului CII JURJ LILIANA MARIANA în funcţia de administrator judiciar.

Şi încă ceva: Olga JIDVEIAN ar fi spus mai multor creditori că trebuie să primească un milion de euro de la PARC RESIDENCE ALPHA SRL şi „imediat” le va plăti banii cuveniţi.

Chiar dacă are creanţă garantată (foarte posibil), Olga JIDVEIAN nu poate încasa suma respectivă decât după aprobarea planului de reorganizare judiciară, adică peste minim un an, şi doar dacă ar ar exista banii respectivi. Ceea ce nu este cazul, la momentul acesta! Plus că datoriile declarate ale firmei sunt de 10 MILIOANE EURO! (sursa foto: facebook.com/olga.jidveianu)

DOCUMENT ATAŞAT:
PARC RESIDENCE ALPHA SRL – Notificare privind deschiderea procedurii de insolvenţă

CITIŢI ŞI:
HALUCINANT! Avocata Liliana-Mariana JURJ a fost propusă (de JIDVEIAN) în funcţia de administrator judiciar pentru că insolvenţa PARC RESIDENCE ALPHA „este un caz social, cu oameni simpli şi câteva firme”… de care trebuie să se ocupe „cineva de pe plan local, cu respect faţă de lege, cu ruşine faţă de comunitate” (document ataşat: Sentinţa de deschidere a procedurii de insolvenţă)